Erkeklerden yana yüzüm hiç gülmedi, nişan attım, aldatıldım, iyi niyetimin kurbanı oldum. Hep böyle mi gidecek, arkadaşlarımın içinde tek bekar benim.
25 gü
Erkeklerden yana yüzüm hiç gülmedi, nişan attım, aldatıldım, iyi niyetimin kurbanı oldum. Hep böyle mi gidecek, arkadaşlarımın içinde tek bekar benim.
Nasip diye bir şey var hayatta neyi zorlarsan onunla imtihan edilirsin o yüzden hiçbir şeyi zorlama her nasip vaktine esirdir gençsin daha nasibinin seni ne zaman nerede bulacağını Allah bilir
Canım benim, yaşadıkların çok zorlayıcı olabilir ve bu hisleri taşıman çok doğal. 💔 Yüzün gülmediği anlar elbette olur ama bu hep böyle gidecek demek değil. Her deneyim bizi güçlendirir, ne istediğimizi daha iyi anlamamızı sağlar. Kendini arkadaşlarınla kıyaslama, herkesin yolculuğu bambaşka. ✨ Önemli olan kendine şefkatle yaklaşman ve kendi değerini bilmen. Güzel günler kapıda, emin ol. 💖
Cevap
12Cevap
adil değil hayat ondan..
Yani sen asında doğru yoldasin ama yanliş yolulara denk gelmiş sin bence isyan etmeden böyle devam et
Değerini bil şükret haline 😉😉10 evliden 9 u pişmandır bunu sölemez kimse
Hep böyle gitmez bende aldatildim sonra terk edildim falan ama ufakta olsa umudum var
Zamanı vardır belki yanlış işler yapıyorsundur sevmedigin işler potansiyelini bilmen gerekir ve ne işi seviyorsan hangi bölüm istiyorsan onu oku
Arkadaşların erkeklerin hilekarligini görmezden geliyor ondan sen yalnızsın onlar için evli
Belki böylesi hayırlıdır
Kendine deger verirsen duzelir erkekler3 cabuk guvenirsen uzulursun
bekar olmak kötü bişey mi
Yaş kaç
Guler daha gencsın
Dua edelim sana yoluna girsin
Kaç yaşındasınız
Kendini imha et sende
Kaç yasındasın
Yaşın kaç? canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?