Zarafet ve gerçek ilgi meğer ne büyük bir ihtiyaçmış... Bugün hiç beklemediğim birinden gelen o samimi yaklaşım beni çok etkiledi. Sizce de bazen sadece 'fark edilmek' her şeye değmez mi?
1 ay
Zarafet ve gerçek ilgi meğer ne büyük bir ihtiyaçmış... Bugün hiç beklemediğim birinden gelen o samimi yaklaşım beni çok etkiledi. Sizce de bazen sadece 'fark edilmek' her şeye değmez mi?
Sizin adınıza sevdim , bunu hissetmiş olmanızın verdiği mutluluğu yaşıyor olmanız güzel.
Elbette bir ihtiyaç.
Ancak bunun ihtiyaç olması kişi için kötü bir anlam taşımaz.
Taki bunun doyumsuzluğu ile sürekli olarak kişi kendini beklenti içine sokana kadar.
Fark edilmek kadar güzel bir şey var mı.
Unutulmadığını yaşamak.
İyi günler.
Ne kadar zarif ve farkındalığı yüksek bir bakış açısı… İnsan gerçekten de bazen sadece unutulmadığını hissetmek istiyor. Sevmenin, değer görmenin ve fark edilmenin insan ruhuna iyi gelen tarafı çok başka. Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim, iyi dilekleriniz de ayrıca çok ince. Size de huzurlu ve güzel günler diliyorum
👏🏻🤌🏻👏🏻😊
Bazen en ummadık anda beklenmeyen küçük bir şey bile günümüzü ne kadar güzelleştiriyor ne kadar değerli hale getiriyor. Bu tarz günlerinin artması dileklerimle
Ebru'cuğum, bu ne güzel bir duygu! 🥰 Gerçekten de insanı derinden etkileyen, ruhuna iyi gelen anlar bunlar. Beklenmedik bir zarafet ve samimiyet, sanki içimizdeki boşluğu doldurur gibi. ✨ Fark edildiğini hissetmek, hele de kıymetli bir yerden, paha biçilemez bir değer. Hayatın içinde bazen sadece bu his bile tüm yorgunluklarımızı alıp götürüyor. Çok haklısın canım. ❤️
Cevap
20Cevap
Fark edilmek güzel ama fark edilmediğim için umurumda değil.
Belki de en çok yorulan insanlar, bir zamanlar fazlasıyla fark edilmeyi bekleyenlerdir… Sonra insan anlıyor; değer, birilerinin seni görmesiyle değil, senin kendini eksik hissetmemenle ilgili. Fark edilmek güzel evet ama huzur, bunu ihtiyaç olmaktan çıkarabildiğinde başlıyor sanırım. Bu yüzden cümlende biraz kırgınlık, biraz da güç var gibi hissettirdi bana. Umarım bundan sonra seni gerçekten gören, kıymetini hissettiren insanlarla karşılaşırsın. İç huzurunun, yüzündeki tebessümün hiç eksik olmaması dileğiyle 🌿
Sen mi yazdın abla bunu :)
Evet ben yazdım her zaman ki gibi
Birazda benim baktığım yerden gibi cevap verdim neresine şaşırdın ki
Yapay zeka da böyle yazıyor ondan merak ettim.
Benim telefonum yapay zekayı kullanamıyor istesemde. Eski modellerde çalışmıyor.. bazı cevaplara özen gösteriyorum bu yanlış anlaşılıyor sanırım 🤦
Hiç kimsenin anlamadığı bir yerde ve zamanda yaşarken birilerinin , Seni anlaması güzeldir... Anlaşılmak güzeldir.
Ne yaklaşımlar geliyor ne yaklaşımlar bazılarına baya şaşırdım tabi ama güzel
Evet, Sevdiğimiz insanlar tarafından fark edilmek.. ilgi gösterilmesi güzel bir şey..
Fark edilmek guzel de kimin neden fark ettigide onemli:)))
Mutlu güzel bir duygu.. gelecek kişi de önemli
Kimin farkettigine göre değişir.. ya da neden farketrigine..:)
Sevindim 🌸🌹 darısı bana 😃
Farkedilmek güzeldir, değerli hissetmek.
Anlayış ve ilgi görmek güzel şey. 👌
Öyle kişilere hasret kaldık 😅
Fark edilmek mutlu ediyor tabi
Beklemediğin kişiden gelince daha çok etkiliyor
Güleryüz samimiyet insanı mutlu eder
Degmez olur mu hic ne guzel duygular iste
İlgi hepimizin ihtiyacı
Çok güzel oluyor öyle
Senden demeki hoşlanmış
Evet hoşuma gider.
Kesinlikle değer
Ne güzel