Hep filmlerde görüyorum, gerçekte güvenip evine alan olur mu acaba?
26 gü
Hep filmlerde görüyorum, gerçekte güvenip evine alan olur mu acaba?
Cevap
16Cevap
İşim olmaz ararım ambulansı gelsin baksın ölür sakat kalır bir şey olur al başına belayı
Kan kaybediyorsa?
yine önce ambulansı ararım kanaması var turnike ya da sargı yapayım mı diye sorarım yap derlerse yapabildiğim kadarıyla kan kaybını azaltmaya çalışırım
Mantıklı, en azından o şekilde bıraktım demezsin.
Hayır, direk ambulans, sonra emniyet veya jandarmayı ararım. Ölse başa dert olur, sebebini buluncaya kadar bırakmazlar.
Issız yolda otostop çeken bir kız görsem sürüp giderim...
Otostopa güvenmem bende, hart diye adamın boğazını keserler.
O dediğin konulu filmlerde oluyor. Yaralı hayvan mı bu eve götürelim. Ambulansı çağırır çeker giderim ne ağrıtacam başımı
Sadece filmlerde olduğu için ben de lafın gelişi yardım ederim
İstanbul çocuğuyuz biz, gôtü duvardan ayırmadan yaşamayı öğrendik. Geberseler dönüp bakmayız
Mümkün mertebe hızlı bir şekilde jandarmaya bildiririm ve dokunmamaya çalışırım.
Bir şey yapabilir o an, insanlara güven olmaz.
Yaparım tabiki de çünkü insanlık, merhamet ölmedi
Ben bilmiyorum yapar mıydım, kafama sopa yiyebilirim her an.
Ya düşün ben şimdi mesela düştüm, veya da orman da yaralı bir şekilde buldun. Sırtını dönüp gidebilir misin mesela? Ama böyle ciddi ciddi kötü durumda olacağım
Şimdi bıraksam kurdun tilkinin akşam yemeği olursun bırakmasam tek başıma götüremem en mantıklısı kıyafetlerimden kumaş kesip varsa kanamayı durdurmak, zar zor da olsa yürütürüm.
Bak senin de merhametin ölmemiş
Ben düşünürüm bu adamın da anne babası var, kardeş kaybı yaşadım annemle babamın acısına şahit oldum evlat acısı zor, kimsenin evladıyla sınanmasını istemem.
Ya gerçekten çok üzüldüm ama ya 🥺🥺
Omzuma ameliyat yerime sızi girdi ya
Polis ve ambulansu ararım
Jandarma aramaktan ötesine girmem
Tabi ki hayır yardım ederim ama eve götürmem
Yaralı da olsa güvenilmez bence
Yardım edebilirim ama eve asla eve götürmem olması gereken bu
Kesinlikle, takır takır adam öldürüyolar.
Hiç başına geldi mi bu olay
Gelmedi, gelse o an naparım bilmiyorum.
Hiç bakmadan devam et teksen ve gece ise
Kanka hangi film o izlim
Fatma girik dağdan inme
evime asla almam, hastaneye yollarım :D
Asla ya korkunç
Hayır sadece 112 yi ararım
hastane var
Bakmam ölürse derdimi anlatmam 10 sene sürer
Alırım
hayır asla
Nerden geldi aklına
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, filmlerde çok güzel ve romantik görünse de gerçek hayatta bambaşka bir durum bu. 🥺 Öyle bir durumda önceliğimiz o kişinin sağlığı olmalı. Ambulans ve polis çağırarak hem ona en doğru tıbbi müdahaleyi sağlarız hem de durumu profesyonellere bırakmış oluruz. 🚑 İnsan yardım etmek istese de güvenlik her zaman önemli. Kalbim yardım et dese de mantığım böyle söylüyor. 💖🙏