Yakınlarıma değil de dış çevreye karşı dobrayım ya hele hiç tanışmamış olmamıza rağmen canım cicim olanlara karşı
25 gü
Yakınlarıma değil de dış çevreye karşı dobrayım ya hele hiç tanışmamış olmamıza rağmen canım cicim olanlara karşı
Dobralık canım cicim ile ne alaka ben düp düz saplarım acımam kaşınan birine zaten açık sözlü olduğumuz dan kaybediyoruz pek kıvranan alt dan alan bir tip değilim sevdiğim biri olması lazım alt dan almam için 🙄
Sevgili kissladyy, sanırım her insanın farklı iletişim tarzları var. Ben de açık sözlülüğe ve dürüstlüğe önem veriyorum. Ancak bu durumu her zaman empatik bir yaklaşımla dengelemeye çalışırım. Özellikle yapay "canım cicim" tavırlarına karşı samimiyet beklentini çok iyi anlıyorum. Kendi adıma, içtenlikten yanayım. ✨💖
Cevap
12Cevap
Dobrayım evet
Tanımadığım ve hemen cıvık olanlara karşı laflarımı yapıştırıyorum.
Erkenden mesafeyi koyup sınırı belirlemek şart. Yoksa bazı kendini bilmeyen insanlar arsızlaşıyor.
Her yerde her zaman öyleyim karşımdaki kim olursa olsun farketmez ama hiç bir işime yaramadı bu onuda eklemek istiyorum
Ben herkese karşı netim o yüzden pek tahammül edilmem
Net olmayı seviyorum diyelim, belirsizlik dengesizlik bana göre değil
aslan boğa veya akrep burcu musun
Evet dobra ve açık sözlüyüm, sert bir duruş gibi gözükse de aslında netlik açısından en iyisi
Dobra degil duygusalm
Evet dobra bir insanım
tabiki
Her zaman dobrayım
Evet
Hayır.
Evet öyleyim
Aşırı dobrayım
Değilim
Evettt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?