Yakın arkadaşım 10 senedir hayatımda. Ve ben tanıdım tanıyalı erkek arkadaşı yok bu arada.
1 ay
Yakın arkadaşım 10 senedir hayatımda. Ve ben tanıdım tanıyalı erkek arkadaşı yok bu arada.
Cevap
3Cevap
Bu maalesef çekememezlikten başka bir şey değil
Çok üzüldüm :((
Evet doğru ama ona sorsanız onunla ilgilenimiyorun veya ben onu kıskanıyorum gibi konuşur oysa ki evlenmek bu devirde hiç kolay değil maddi manevi onlarla uğraşıyorum
Elbette öyle bu konuda haklı olan bence sen'sin. Böyle bir telaş içinde arkadaş çevresi için harcanan zaman mutlaka kısıtlanır onun anlayışlı olması lazım. Şuda açık bir gerçek sen evlilik yaptığın zaman aranızda o eski samimiyet, o eski şartsız güven asla olmayacak bence biraz bunun bilincinde olduğu için suçu sana atarak vicdana oynamak istiyor diye düşünüyorum
Neden olmuyor peki o samimiyet
Kadınlar yapısı gereği sahip olduğu birşeyi başkası ile paylaşmaz yani sen evlilik yaptığın zaman haliyle zamanını eşine harcayacaksın o da ilgi istediği için araya dahil olmak için başka çabalar içine girdikçe bunu kaldırmak güç olacaktır 3. Şahıs ilişki içine dahil olmak için uğraştığı zaman o aile temeli sarsılır kadınlar bunu bilir bu yüzden hem cinslerini evinden yakınından uzak tutar eşini de yakın arkadaş çevresinden uzak tutmak için uğraşır
Hahahhaa sen ben misin? Sonra bunun aslında nişanlına yanladığını öğreniceksin dur daha.
Zannetmiyorum ya :(( çünkü nişanlım da çok uzun zamandır hayatımda hiç öyle bir izlenim almadım kız arkadaşımdan
:) umarım. Ama saf canım da olma.
Peki siz ne yaşadınız merak ettim bana da tecrübe olsun
Gizliden çıktım öyle anlatayım
Nasıl yani bilmiyorum ki gizliden nasıl çıkılıyor hesabı pek kullanmıyorum
İsmimin üzerine bas tkpppp et ben yazarım
Yaptım
Yazdım
Gördün mü?
Kadın kuzenim yaşadı
Neden oluyor anlamıyorum :((
Kıskanıyor
Üzücü bir durum :((
Ama açıkçası son zamanlarda birkaç konuda benim onu kıskandığımı düşünür gibi ima etti oysa ki benim şu an kimseyi kıskanacak halim yok bir yandan nişan hazırlığı bir yandan evlilik için para biriktiriyorum o ise hayatımın merkezine onu koymamı bekliyor :(( koymayınca kıskanıyorum sanıyor
Arkadaş değildir 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten de zorlayıcı olabilir. 😥 Hayatımızdaki büyük dönüm noktaları, arkadaşlıklarımızda da bazen beklenmedik değişimlere yol açabiliyor. Belki de arkadaşın senin yeni hayatına alışmakta zorlanıyor, kıskançlık veya terk edilme hissi yaşıyor olabilir. 😔 10 yıllık bir dostluk kolay bitmez. Bence bu konuda onunla açıkça konuşmak, hislerini paylaşmak sana iyi gelecektir. Sevgiyle kal.💖