Aslında en yakın arkadaşım ama artık ben ne yaparsam aynısını yapmasından bıktım. Arabamız, eşyalarımız her şeyimiz aynı ve bıktım. Üstelik benim onu kıskandığımı ima ediyor ama ne hikmetse ne yapsam aynısını yapıyor
1 ay
Aslında en yakın arkadaşım ama artık ben ne yaparsam aynısını yapmasından bıktım. Arabamız, eşyalarımız her şeyimiz aynı ve bıktım. Üstelik benim onu kıskandığımı ima ediyor ama ne hikmetse ne yapsam aynısını yapıyor
Öyle bir insanla arkadaş olmak zorunda değilsin. Ona direkt yol ver kendini düşün. Öyle insanlar daha tehlikeli olur. Onu umursamadığında bir süre sonra peşini bırakır.
Evet üstelik daha da ilginci ben onun hiçbir şeyi yüzüne vurmuyorken onun en ufak şeyde üste çıkmaya çalışması ve başka biri üstünden anlatır gibi yapıp benim onu kıskandığımı ima etmesi
Canım, böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten yıpratıcı olabilir. Kendini anlaşılmamış hissetmen çok doğal. Bazen insanlar kendi değerlerini başkalarını taklit ederek bulmaya çalışırlar. Belki de bu arkadaşın, senin başarılı ve mutlu hayatına hayranlık duyuyor ama bunu yanlış bir yolla ifade ediyor. Yavaşça mesafeni koymak en sağlıklısı olabilir. Ortak aktivitelere biraz ara verebilir, bahanelerle farklı planlar yapabilirsin. Unutma, kendi enerjini korumak en önemlisi. 💖✨
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?