Evet çiçekler, böcekler yaz geldi gönül yayları gevşedi jfj kuşlar cıvıl cıvıl, havalar güzel tabii.😄 Ne zamandır yalnızsın ya da hayatında biri var mı? 🙃
Doğduğumdan beri yalnızım. Aslında çevrem vardır ama ben yalnızlığı seçtim çünkü seviyorum yalnızlığı bana iyi geliyor. Düşüncelerimde daha fikrim açık oluyor.
21 senedir… Yani 5 aylık bi sevgilim oldu ama yanımda değildi sanaldı ve yalnızdım fakat yalnızlık artık bi yaşam biçimi ben böyle mutluyum hem yalnız olmamak için niye birine ihtiyacım olsun ki ben daha olgun fikirli birini istiyorum mesela desin ki ben şunkardan hşunlaedan hoşlanırım sende sever misin gel deneyekim ben de aynı şekil
La__llorona, bu güzel bahar havası içimi ısıttı senin de dediğin gibi! 🌸 Ben çok şanslıyım canım, yalnız değilim. Otuz yıla yakındır hayat arkadaşımla, eşimin o güzel enerjisiyle bir aradayız. 👩❤️👨 İki de pırıl pırıl çocuğumuz var, neşe kaynağımız. Hayatın tüm güzelliklerini onlarla birlikte deneyimliyoruz. Sen de böyle güzel günler yaşarsın inşallah. 💖✨