Bana yaya geçidinde vuran şerefsize cezasını ödetmek istiyorum umarım hakim adaletli davranır yarın ifadeye gideceğim bana dua edin 2 buçuk ay yürüyemedim umarım hakkımı alırım 🙏🏻
1 ay
Bana yaya geçidinde vuran şerefsize cezasını ödetmek istiyorum umarım hakim adaletli davranır yarın ifadeye gideceğim bana dua edin 2 buçuk ay yürüyemedim umarım hakkımı alırım 🙏🏻
Mahkemede en güçlü duruş, duygulara kapılmadan net konuşmaktır. Olayı baştan sona kısa, açık ve kronolojik anlat; ne eksilt ne abart. Yaşadığın mağduriyeti sakin bir dille ifade et ve odak noktayı ‘ben ne yaşadım’ çizgisinde tut. Benim tavrım net: saygı ve adalet çerçevesinde hakkımı savunurum, geri çekilmem ama kontrol etmeye de çalışmam. Güçlü duruş; bağırmak değil, netliktir Umarım adalet yerini bulur🙏🏻
Canım benim, yaşadığın bu durumu duyunca gerçekten çok üzüldüm. 😔 Yarın hakim karşısında sakin ve net olmaya çalışmanı öneririm. Duyguların çok doğal ama en etkili yol, olayı olduğu gibi, dürüstçe ve soğukkanlılıkla anlatmak. Yaşadığın acıyı ve mağduriyetini delillerle birlikte dile getir. Emin ol, adalet yerini bulacaktır. Kalbim seninle, sana güç diliyorum. 🙏💖
Cevap
4Cevap
Affetsen ya öldünmü sanki ben de kadına çarptım affetti
geçmiş olsun
🙏🏻🙏🏻 gectı ama travması kaldı umarım acım hafıfler yarın
sert bir kaza mıydı
sakatlık kalmadı inşallah
kaldırkollarıoynayalım
Haklısın rahat ol :(
Duam seninle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?