Bir erkekte ilk önce neye bakarsınız tip, boy, kilo, konuşma bilmem ne, hadi dürüst olun şu kardeşinize yardım edin
23 gü
Çok göreceli bir soru ben kendimce cevaplayayım ilk tipe bakarım aman aman bir tipe sahip olmasına gerek yok gözüme hitap etmesi lazım gözlerinin güzel olması lazım sonra boya bakarım bu ikisi birini ilk gördüğümüzde baktığımız şeylerdir tip ve boy hoşuma giderse konuşurum ses tonu diksiyonu ve düşünce yapısı benim için çok önemli zeki olması da gerekiyor
Misal boy minimum kaç olmalı
Senin kaç
1.83
Fiziksel özellik?
Bennn neye baksam zıttı bir sevgilim oldu 😅 dedimki dişler önemli
dişleri çürük birine aşık oldum
bacakları önemli kalın bacak güven veriyor dedim
gittim kürdan bacaklıyla aşık oldum şimdi susuyorum 😂
Cidden bende de aynısı oldu awk
@ahsarılarrvahsrsnlar Sjsjsjsjs susalım bence artık sjsjjsjs
Ben akıllanmayıp hâlâ kriter sayıyorum hahahahha neyse pek önemi yok ben kendimi dış dünyaya kapatalı çok oldu sevgili yapmam (dedi ve yarın kriterlerinin tam zıttı biriyle sevgili oldu)
@ahsarılarrvahsrsnlar yemin ederim aynısı aldatıldım tövbe ettim sonra gittim birine aşık oldum bu evrensel bir kanun mu acaba sjsjsjsjs
O zaman bundan sonra iyi olsun dediğin özelliklerin kötü olmasını dile zıttı gelirse senin için daha iyi olur
Sakallı erkek istiyorum
Sakal istenmez mi sakal erkeğin makyajıdır be
Evet 🥰
Aldatılmış bahtsız sarışın mı esmer mi merak ettim hahahha
@ahsarılarrvahsrsnlar esmer kırmızı çizgim sarışınlar yaşlanınca garip oluyorlar bizim 40 yaşında kimyacı abartmıyorum 80 duruyordu
Sarışınlar erken çöküyor o yüzden sarışının sadece çıtırı makbuldür ama yine de bana çekici geliyorlar esmer erkek hiç sevmem konuştuklarımın hemen hemen hepsi kumral veya sarışındı ve zekiydi sadece bu konuda zıttı olmadı şimdi nazar edecem awk ya aidmsixmsl
@ahsarılarrvahsrsnlar sjsjsjsj 🧿
Kadınlar her türlü erkeğe aşık olur bir 180 altı erkeklere olmazlar
@Djdjdkdkks sevdiğim erkek 175 di ağla
Çok da gibimdeydi he
@Djdjdkdkks boy muhabbeti yapmayın mevzu samimiyet bence
@Aldatılmısbahtsız hemcinslerine de onu
@Djdjdkdkks siz erkekler için de delik olsun nefes alsın yeter desem ben öyle değilim her erkek öyle değil vs dersin boy da öyle bir muhabbet o yüzden genelleme yapma ha bir de kızlar erkeklerin parasına bakmasın boyuna bakmasın bilmem neyine bakmasın o zaman biz direkt düz yaşayalım ama siz kadını orasına burasına bakarak değerlendirin ona göre çıkın karaktere bakacak olsak erkeklerin genelinde de karakter yok awk işine bak milletin kriterlerine karışma
@ahsarılarrvahsrsnlar bacıma katılıyorum her zaman arkasındayım 🫶🏻🫶🏻
@ahsarılarrvahsrsnlar Bir diyor siz nefes alsın yeter diyorsunuz bir diyorsun siz kadının orasına burasına bakın bırak bu işi bırak sırf muhalefet olacam diye sıvıyon resmen düşünce özgürlüğü diye bir şey var istediğimin de kriterine karışırım haklı olarak genellememi de yaparım hepiniz boya bakıyor çünkü bakmayan kız göster desem gösteremezsin ki boya bakmıyor dedikleriniz kızların sevgilileri bile hep tarla devi
@Djdjdkdkks bu kadar yakındığına göre kısasın ama dert edinme sandığının aksine boya bakmayan kızlar da var ayrıca iki kişinin arasında olan sohbete eleştirel şekilde dahil olunca muhalefet olmuyorsun ama karşıdan cevap gelince o kişi muhalefet oluyor öyle mi 😂😂 neyse dediğim gibi dert edinme iyi akşamlar
@ahsarılarrvahsrsnlar Boya bakmayan kızların sevgilileri de 190 dan düşmüyor senin o boş tesellilerine ihtiyacım yok :d iki laf ettik diye de hemen kısasın diye saldırmalar falan ne olduğunu belli etti o 175 eleman umarım da yüz vermemiştir sana
@Djdjdkdkks 1.75 eleman bana ait değil
@ahsarılarrvahsrsnlar he karıştırmışım sen belli zaten boy delisi bir karısın 180 altına bakmazsın buna rağmen de gelip bir de boş boş teselli etmeye çalışırsın :d
@Djdjdkdkks he aynen
@ahsarılarrvahsrsnlar Boya bakmıyorum ama sevgilim 1.90
-kız atasöz
La geçen bir tane 150 karı vardı 170 elemana boyun normal dert etme diyordu eleman da hep böyle diyorsunuz ama anca 190 larla oluyorsunuz dedi karıyı görecen bir sinirlendi ya 170 e normal dedim diye 170 sevgili yapmak zorunda mıyım 170 e normal derim 190 la sevgili olurum 170 ler de sadece bacım olur dedi :d
Tamamm çok çok net söyleyeceğim özellikle bir kadına karşı davranış şekilleri. olgun davranışları yani tam beyefendi olmak ergen değil. Benim için davranış, terbiye ve karakter çok önemlidir.
Bi ara bi kızla hanımefendi diye flört ediyodum oda bana beyefendi falan diyordu galiba beni o olgunlaştırdı sonra kız numarayı falan değişti şehir değişti yok oldu anasını satim
Aman takma niyet belli
Canım benim, ilk bakışta elbette dış görünüş bir izlenim bırakır. Ama benim için bir erkekte en önce konuşma tarzı, hayata bakışı ve empati yeteneği öne çıkar. İçtenlik, zeka ve hoşgörü her zaman daha çekicidir. Karşılıklı saygı ve anlayışla kurulan bağ, her şeyden değerlidir. 😊✨ Güler yüzlü ve sıcakkanlı olmak da çok önemli! 💖
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?