Annemin insanlar için bana takılması?

Tanıdığımız diyet ürünleri satan zamanında ürün aldığımız bir yaşam koçu, beni gittiği belediyenin yaşam merkezine götürüp göstermek istediğini anneme söylemiş, ben de o an evet dedim ama aslında emin değildim başka şeyler yapmayı düşünüyordum, dün vazgeçtiğimi söyledim, annem üzerime geldi, söz verdin gitmek zorundasın, beni insanlara rezil etme gelecek dedim kadına diye zorladı, ben de baskıya dayanamayıp tamam dedim, bugün yanıma gelip 20 dakika kaldı hazırlanmadın mı kadın arıyor deyip kadını arayıp elime verdi, ben de kibarca biliyorum söz verdim ama gelmeme lüksüm var mı diye sordum, o da tatlı bir şekilde tabii ki mecbur değilsin dedi, anlaştık ve kapattık, annem bana sen ne kadar dengesizsin, seni psikoloğa götürmek lazım, kendim de gittim doktor sıkıntı çevrendeki insanlarda dedi, sen benim hayatımı karartıyorsun gibi gibi uzattı, ben de anne o an emin değildim dedim, o da evet beni dinlemiyorsun çünkü beni ve söylediklerimi önemsemiyorsun diye hâlâ uzatınca evet önemsemiyorum önemsemek zorunda da değilim, olmayan şeylerden sorun çıkarıp uzatan sensin dedim, ve arkadaşlar bunun gibi gereksiz bir ton şeyden dolayı sorun çıkarıyor ve kafamı yiyor, savunma olarak psikolog sorunlu sizsiniz dedi diyor, ama ailedeki herkes ondan şikayetçi

Annemin insanlar için bana takılması?