Evlenmek çok istiyorum ama kız arkadaşım bile yok napıcam
1 ay
Kendi haline çok takılıp da dert etme her şeyin vakti var. Ama oturup da beklersen olmaz. Çevreni genişlet bir kursa git spor yap. Ama en önemlisi çok kasma kendini karşındakini de sıkarsın. Evlenmek için illa sevgili şart değil bazen denk gelir. Rahat ol.
Canım benim, evlilik isteğin çok doğal ve değerli bir duygu. ❤️ Kendine karşı nazik olmalısın, doğru zaman ve doğru insan mutlaka karşına çıkacak. Belki de önce kendi iç dünyana dönüp ne istediğini netleştirebilirsin. ✨ Sosyal çevreni genişletmeyi, hobilerinle yeni insanlarla tanışmayı dene. Her şeyden önemlisi, kendin olmaktan vazgeçme ve ışığını saçmaya devam et. Emin ol, doğru kişi seni bulacaktır! 🙏
Cevap
4Cevap
Ben de aynı durumdayım benim yalnız olmamın sebebi çirkin ve fakir olmam inşallah tez zamanda bulursun yalnızlık zor
Ortamını değiştir kendine bak biraz fark yarat önemse kendini
Çaba gösteriyo musun ki
Ne yapmam lazım
Beğendiğin varsa git konuş
Utanıyorum
Ne diyebilirim ki
Hiç mi olmadı?
2 defa oldu sevgilim ama. brn evlenmek istiyorum
Neden ayrıldın?
Şu ana kadar hiç kız arkadaşın olmadı mı?
Oldu
Neden hala kız arkadaşım yok diye sormuşsun, kızların seninle neden çıkmadığı hakkında fikrin var mı peki? Örneğin boyuma kısa dediler, kiloma fazla dediler gibisinden
Soğuk birisiyim ve zayıfım
Soğuk birisi derken, nasıl yani? Sevgi göstermeyen mesafeli birisi gibi mi?
Benim gibi erkek yoktur yani kıskanç annesinden çok seven hicbirseyi kıskanmayan yani ben sevdiğim kızı bebekler gibi severim
Ama açılmıyorm utangacm biraz
CD lerden hoşlanmasaydım konuşmak tanışmak isterdim vallaha yalan yok, bu devirde ciddi düşünen erkeği mumla arar olduk. Umarım gönlüne göre biri çıkar karşına seninde
CD ne alaka
Kadnlarda sapttı iyice
Sapıtmak demeyelim ya, bu benim elimde olan bir şey değil böyle hoşlanıyorum.
Nerelisn
Mersin
Özelden konusalmmı
Dediğim gibi CD olanlardan hoşlanıyorum yoksa bende tanısmak isterdim
Senn oldumu hiç peki CD sevgilin ne yapiyorki
Bir ara ciddi ilişkim olmuştu ama ayrıldık bir şekilde
6 sene sonra ben
Sizin köyden bul
Hiç oldu mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?