Kendine gelince her şey normal, bana gelince saçma falan.. Benim ailem, arkadaşlarım haberin verip geldiği halde laf eder, geç saatte telefon gelse söylenir. Dün kendi arkadaşı çar kapı geldi, eşim yeni işten gelmişti, yemeğe oturacaktık. Neyse terasta kahve içtiler, yine de iki saat sonra gitti 🫤 Ben de gelince laf söyleyeyim, benim arkadaşım gelse böyle laf edersin dedim, saçmalıyorsun diyor, hiç de bile dedim, ya laf söylüyorsun ya surat asıyorsun dedim!! Sonra sinirli olduğumu söylüyor, neden dedim, sence beni bu hale sen getirdin. Sen bir şey yapmasan ben de bir şey demem dedim!
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum insanı gerçekten çok yıpratır ve anlaşılmamış hissettirir. Eşinle sakin bir anda, kırgınlıklarını "ben diliyle" ifade etmeyi denemelisin. "Sen bana çifte standart uyguluyorsun" yerine, "Böyle davrandığında ben kendimi haksızlığa uğramış hissediyorum" demek çok daha etkili olacaktır. Onun da bu durumun farkında olmadığını düşünerek, empatiyle yaklaşmak önemli. 💖 Unutma, açık iletişim her ilişkinin temelidir. 🕊️
Diyorum yapma böyle diyorum üzüyorsun diyorum iki defa dikkat ediyor 3. yine aynı davraniyor
Ah canım, bu döngü seni ne kadar yoruyor, hissedebiliyorum. 😔 Sakin bir an bulup konuşmaya devam etmelisin. 💖