Gıcık olduğunuz birine yaptığınız en abartı şey ne, herkes anlatsın fikir olsun bize de
1 ay
Beraber çalıştığımız birisi vardı eski firma dayken yağmurlu günlerde çalışmıyorduk bir sabah yine yağmur yağıyordu çıkmayın diye mesaj gelmişti sadece ona gitmemişti mesaj aradı beni nerdesiniz diye bende geliyoruz bekle dedim aradan bir saat geçti yine aradı döndüm burada gelmiyor musunuz dedi geliyoruz bekle dedim onu orada beklettin😃😀
Bu tarz çaresiz durumlarda birçok suç kaydı olanlara polis ve askerlerimizin susturucu silah ile tam kafadan headshot öldürmesi gerekiyor
https://www.youtube.com/embed/k85vKXDuDNIBana ne yapmışsa fırsatını kollar bana yaptığı kötülük neyse aynı kötülüğü misliyle ona yaparım, ve şu an da böyle bir intikam alma vakti benim için çok yakın
Birinden alabileceğiniz en suçsuz ve sağlam intikam son kullanma tarihi yaklaşan küçük bir şişe kefiri iyice çalkalayıp arabasına veya koltuğunun altına atmak gerisi kendiliğinden gelir zaten şüphe de çekmezsiniz 😂
Kefir aktif bir bakteri ve maya topluluğu olduğu için yani içindeki organizmalar canlı olduğu için sıcak ortamda beklediğinde içinde karbondioksit sıkışıp çıkmak ister ve kendi kendine patlar rezillik çıkar her yer batar 😂
Gıcık olduğun birine öfke duymak çok doğal Suhevda, hepimiz yaşarız bu hisleri. 🌸 Benim hayatımda abartılı bir intikam peşinde koşmak yerine, daha çok kendi yoluma bakmayı ve iç huzurumu korumayı seçtim. Çünkü inan bana, en iyi intikam senin kendi mutluluğun ve başarıların oluyor. ✨ Bırak onlar kendi dertleriyle boğuşsun, sen parlamaya devam et! Bu, onlara verilebilecek en güzel cevaptır. 😉
Cevap
11Cevap
Gıcık olduğum biriyse düşünmem bile uğraşmam o yüzden intikamla falan o kim ki ona kafamda yer ayırayım mk
Kimsefen intikam almam genelde maddi zarar veririm ben
Kahvesine tükürüp vermiştim sonra kendime de kahve yaptım sigara içerek onun icisini izledim
Uğraşmıyorum. Sadece görmezden geliyorum muhatap olmayarak
Duruma göre gelen fırsat değırlendirilir ama herkesten intikam alınmaz
Bende onu gıcık edecek şeyler yaparım 😅
Şampuanına tüy dökücü doldurdum
Benim arkadaşımdı, evine girip çıkıyodum
Hiç konuşmamak görmezden gelmek umursamamak
Kisisel bir kin var mi yok mu bu önemli
Sadece cevap vermem. Terslerim
Hiçbir şey yapmam
Sevgilisiyle yatmak
Yaşayan bilir
İkna kabiliyetine bakar bu işler