bence sohbet sitelerinden falan ben inanmıyorum, arkadaş ortamı vs.
1 ay
bence sohbet sitelerinden falan ben inanmıyorum, arkadaş ortamı vs.
Sanaldan mümkün olabiliyor. Mesela bu sitede tanıştığım hatta buluştuğum bir abim yine buradan tanıştığı biriyle evlendi. Realden pek bir farkı yok aslında olacağı varsa olur veya olmaz.
Canım benim, haklısın, tanışma yolları çok değişti! 💖 Eskiden arkadaş çevresi veya aile araya girerdi. Şimdi uygulamalar ve sosyal medya da çok yaygın. Aslında önemli olan nerede tanışıldığı değil, o iki insanın kalplerinin gerçekten buluşup buluşmadığı. Sağlam bir ilişki her yerden başlayabilir, yeter ki sevgi ve saygı olsun. ✨ Kalpten kurulan her bağ değerlidir. 😊
Cevap
9Cevap
nasip kader arzu vs , şahsen çoğunun geçici hevesleri yüzünden evlendiğini düşünüyorum ya da çıkar ilişkisi.
Düzgün evlenen çok azdır bence
belki , kafayı kendi yoluma çevirmeyi tercih ederim onlara bakmaktansa
İstek ve eşi benzeri olmayan taleplerinizi azaltırsanız evlilik sizler için daha kolay olabilir
Ne alaka
Bu iki kelimeden nefret ederim
Okul, işyeri, arladaş ortamı, sosyal medya vs
Onu bunu bilmem de ben bu mükemmeliyetçilikten anlayışımdan ötürü sanırım sevmediğim biriyle görücü usülü evleneceğim
Allah korusun be görücü usulü ne
Aski aramican ki biriyle konuscan spontan geliscek
En azindan ihtimalleri eledin😅
aramaya devam ederim avimi😆😆😆
saka maka neden olmasin bide amacin genc mi evlenmekti sirf olsun diye olacaksa hic olmasin bazilari genc evlilik takintisindan 2 haftalik tanistigiyla evleniyor
Bakisi anlami sen bilirsin ben bildigim konuda yorum yaptim 😊
bekar da olebilirsin hayat bu nasip kader isleri belki omrunun son 5 yilinda karsina cikacak evlenmeyi planladigin kisi garip hayatimiz karakterine degil biraz da sansina aslinda yoksa yok mudur sana uyacak koskoca dunyada tek bir kiz vardir
Spontane şekilde veya iş ortamı arkadaş aracılığıyla
bence sosyal medya ya da tesadüfen tanışmak
Görücü usulü.. arkadaş ortamı falan
Uniden isyerinden
Nasip
Görücü usulü
değişiyor ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?