Vazgeçsem buna değermi?

Kız arkadaşımla 2015'den beri muazzam, örnek alınası bir ilişkimiz var... Herkes çok sever, takdir eder vs. ama mesele bu değil tabii ki. Evlenme kararı aldık, 1 senedir nişanlıyız, 3-4 ay sonra düğünümüz var, evleneceğiz lakin üstüme çöken bir huzursuzluk var, hiç istemediğim, tahmin etmediğim bir hayat yaşadığıma dair... İdealleri olan, farklı şeyleri seven, fazla meraklı birisiyim, o çok stabil ve düz, ona çok evrildiğimi düşünüyorum. Rutin ve iyi bir işim, sabit, stabil bir çevrem var, bir yandan evet mutluyum ama... Ben hep dünyayı gezmek, bir yerlere tırmanmak, farklı lezzetler denemek, köpek beslemek, kısaca bucket list'im çok uzundu ama zamanla bunların hepsini sadece sevdiğim, söz verdiğim, onun yanında keyif aldığım, kıyamadığım vs. için yavaş yavaş unuttum ve evleneceğim gün yaklaştıkça sanki hiç o istediğim şeyleri yaşayıp o istediğim hayatı tadamayacakmışım gibi geliyor, içim bunalıyor, sırat köprüsünde gibiyim. Sizce bu işin sonunda benden vazgeçtirdikleri için ondan nefret edip mutsuz olur muyum... Bana yardımcı olabilir misiniz? Sizce kendimden vazgeçmem gerekli mi

Vazgeçsem buna değermi?