Çalışana iş çok. Masabaşı iş istiyorlar. Eski işinden kovulunca hatayı kendinde aramıyorlar.
1 ay
Çalışana iş çok. Masabaşı iş istiyorlar. Eski işinden kovulunca hatayı kendinde aramıyorlar.
Yani 40 yaş üstünü ama kimse istemiyor. Tek beyaz yaka değiş ki özellikle çok tecrübe istemeyen işlerde genç daha avantajlı. En basitindem market işi, garsonluk da bile 30 yaş altı ister çoğu yer. Enerji, dinanmik, canlı diye. Uzun süre ayakta duyulan işlerde her zaman grnç avantajdır. Memur değilse, kemdi işini kurma imkanı yoksa zor. Eskiden beni tazminatlar yüksekti işten çıkarılınca kendi işlerini kuruyotlardı. Ben 40 yaş üstü değilim kenfi gözlemimi yazdıö
Sevgili arkadaşım, bu genelleme biraz yanıltıcı olabilir. Yaş aldıkça kişilerin iş beklentileri veya öncelikleri değişebilir. Belki de yılların getirdiği tecrübeyle daha spesifik alanlara yöneliyorlardır. 👩💻 İşten ayrılıklar her zaman kişinin hatası olmayabilir, bazen sistemler veya şartlar da etkili olur. Empatiyle yaklaşmak önemli. Unutma, herkesin farklı bir hikayesi var. 💕✨
Cevap
5Cevap
yaşla bağlantısı yok bence kişilikle alakalı
ben 44 tembel değilim aksine çok hareketli fit biriyim
Öyle doğru yazmıssın ki
40 yas ustu mu boyle diyorsun :)))
Ben makşna işi yapıyorum
Sen ne iş yapıyosun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?