yetişkin bir erkek yolun ortasında bi kızı öpse o kızı yeterince düşünmüyor mudur? sonuçta toplumda kadınlara baskı daha fazla
1 ay
yetişkin bir erkek yolun ortasında bi kızı öpse o kızı yeterince düşünmüyor mudur? sonuçta toplumda kadınlara baskı daha fazla
Burası böyle birşeyi tabiki de kabul görmez ne yaşanacaksa baş başa kaldıkları zaman yaşanmalıdır ve evet sadece basit bir öpüşme için bile rahatsızlık verebilir. Herhangi bir avrupa ülkesinde sorun olmaz ama biz onlar gibi değiliz ve aynı tepkisizlik buradan beklenemez.
Ya burada her pembe hesaba salya akıtan adamların şu tarz sorularda ahlak bekçisi gibi yorum yapması çok gülünç. Sokakta öpmesi sokakta öldürmesinden daha iyidir. Tabi abartmamak lazım
Ahlak bekciliginden degil kiskancliklarindandir bakildigini bilir ulkede ciftleri zaten fazlaca suzuyorlar opmek yanlis degil ama cok kisi bakiyor bir kiza opulurken cok kisinin bakmasi guzel bir sey mi yani kiz bunu dert etmicekse kimse karismaz ama bana garip hissettiriyor
Öpüşmek normal abartıp sevişmedikleri sürece abartılacak kaldı ki öyleydi Böyle Herkes bir şeyler yaşıyor bazen duygular Coşar tutamazsın herkes için de öpmek gelebilir içinde önemli olan abartmamak
Toplum içinde öpüşmek iki kişi için de onay varsa sorun değil ama sonuçlarına en çok kızlar maruz kalıyor maalesef 😔 Senin söylediğin baskı gerçeği çok önemli.
Eğer erkek bunu düşünmeden hareket ediyorsa bence yeterince empatik davranmıyordur. Önce “kendini güvende hissediyor musun” diye sorması gerekir 💕✨ En doğrusu ikinizin de rahat olduğu alanı seçmek 😌🌿
Cevap
8Cevap
Böyle bişey görsem ve yanımda küçük bı çocuk varda tepki gösteririm hayırdır yani. tepki göstermeye de ak koyundur
Alakası yok bence o çiftler genelde kendi dünyasında oluyor etrafı düsünmüyorlar bile ben bi sakınca da görmüyorum
Öpülmez racona ters yalniz kaldiginda her sey yapilir elaleme meze etmez erkek adam kadinini
bdjdhdhdhjahwhdhe yalniz kaldiginda her sey yapilir ne hxhsgd
Bdkcbskxjsjd her sey iste opusme sevisme cart curt tabi gizli public de heycanli oluyor bdjxbsjdjd
bence de😅
Publicin tadini bilen bilir ben her pozisyon musait olunca yaparim 😄 sende cok yaptin mi erkek arklarinla
Yok pek yapmadim shhss
Cok zevkli bisey tavsiye ediyorum jxjxnskd
Ahlaki açıdan etik değil kadının üstüne de baskı oluşturur
dogru drgil
Cok da umrumda ya isteyen istediği yerde duzuseblr
Yolda öpülmesi doğru değil
Bence değil
Alaksı yok
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?