Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Aile & Toplum konusunda 563 cevap paylaştı.
1 aygezmeye geldim bir de askerlik için ordaydım ben çok sevemedim bizim burada yeşillik falan oluşunca garipsedim :D Fakat anıtkabir harikaydı
06 Yorumla
Soran1 ayEvet burası kurak maalesef yeşillik açısından biraz yetersiz
Anıtkabir anlatılamaz tabii...- 1 ay
Hiç görmemiştim anıtkabiri Ankara tren mi metro muydu indim taksi parası yoktu kışın şubattı pantolon dura dura yırtılmış sivil odada eşofmanla yazlık sporla sırtımda nerden baksan 10 20 kg lık valizle yürüdüm anıtkabire bu şans o sanş yani illa görecem. Gördüm değdi yani ordan da otogara yürüdüm. Bottan dolayı ayakta sorun oluştu yinede gittim süperdi yani.
Soran1 ayBu anıyı hiçbir zaman unutamazsın ve yeri çok ayrı değil mi şu an?
- 1 ay
Yaw ne diyorsun ya daha sonra kısmet oldum bir şey için tekrar geldim Ankara'ya zaten anıtkabirede ama o ilk gidişim ayrı tabi. Ben aşırı seyehat eden birisi değilim yani fırsat bu fırsat demiştim.
Soran1 ayYeri hep ayrı kalacak...
- 1 ay
Evet tabi
Ankara sevilmez mi hafta sonu göksu'da kahvaltı Eymir de bisiklet turu bu aralar çok yağmur yağıyor havası kasvetli ve karanlık 😊
02 Yorumla
Soran1 ayYaa evet evet tam olarak
1 ayZamanında bulundum sevmiyorum
Tek sevdiğim şehir izmirdir01 Yorumla
Soran1 ayİzmir de güzel şehirdi bak
- Aile & Toplum konusunda 490 cevap paylaştı.
1 ayAskerlik yaptım saat 3 ile 5 arası donuyorduk
014 Yorumla
Soran1 ayEn soğuk saatleri buz gibi
- 1 ay
Ankara 'da misin şu anda
Soran1 ayEvet
- 1 ay
Çankaya mi?
Soran1 ayNeden
- 1 ay
Nedensiz bir soru idi altında yatan bir neden yok...
Soran1 ayAnlıyorum...
- 1 ay
Böyle Çıkışların her zamn oluyor mu
Soran1 ayGenellikle hsjsj
- 1 ay
İyi sadece sorular da ilsun :) mesajda olsa sorun yasarsin
Soran1 ayNiyeymiş
- 1 ay
:) starların bana sökmez ya
Soran1 ayStarlarım söker bence
- 1 ay
Starina bağlı diyelim o zman :)
1 ayUzun yıllardır buradayım ve daha uzun yıllar da yaşamak istiyorum
02 Yorumla
Soran1 ayUzun yılların olsun
- 1 ay
mesaj atarsan Ankara üzerine sohbet edebiliriz
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 ayAnkara 'ya gitmenin en güzel yanı geri dönecek olmam
03 Yorumla
Soran1 ayNeee
- 1 ay
Öyle işte
- 1 ay
😄😄😄
askerliğimi yaptım yazın sorun değil kışınız bayağı soğuk be güzelim
06 Yorumla
Soran1 ayEvet hem de çok soğuk herkes yapamaz
Soran1 ayJskshsjshs
Soran1 ayÇok üzüldüm güldüğüme pişman oldum
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
1 ayHaftasonu gıdıcem ;hep yagıslı soguk halını gordum guzel olursa hava bu sefer severım 🙇🏻♀️
05 Yorumla
Soran1 ayŞimdiden hoş geldinn hava güzel olur umarım
- 1 ay
Umarımm. Her defasında soguk oluyo kı sogugu beter gercekten. Denıycez sansımızıı🌺
- 1 ay
Hava güzel bu havayı bulmuşken kaçırma
Soran1 ayHadi bakalım çok güzel vakitler geçirmen dileğiyle
- 1 ay
🌺tesekkurlerr
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ankara da yaşanmaz hem deniz yok, hem gezilecek yer üstüne bir de trafik.
04 Yorumla
Soran1 ayİlle deniz gerekmiyor evet deniz de çok güzel bir şey ama olsun trafik de artık olacak her güzelin bir kusuru vardıre
Soran1 ayBence çok güzel farklı bir havası var
Gizli Üye(30-35)1 ayİşe başlayıp geldim İstanbul dan. Bence çok soğuk bir şehir ayrıca toplu taşıma kıyaslanamaz bile. Kavşakları aşırı verimsiz İstanbul a göre
011 Yorumla
Cevap sahibi1 aySen neresindensin Ankara nın?
Soran1 ayBen de İstanbul'a karşı olumsuzum
Cevap sahibi1 ayAnkara lıların geneli öyle. Çay mı kahve mi?
Soran1 ayEvet
Kahve. Sen?
Cevap sahibi1 aySütlü olcak mı kahve?
Soran1 aySadeee
Cevap sahibi1 aySütlü olursa kahveni içerim :)
Soran1 ayKahve teklifi mi
Cevap sahibi1 ayNeden olmasın?
Cevap sahibi1 aySen öğrenci misin?
Cevap sahibi1 ayYok oldun. :) korktun sanırım :)
Gizli Üye(36-45)1 ayAnkara gerçekten güzel bir yer. Daha önceleri en az ayda bir defa giderdim
052 Yorumla
Soran1 ayHem de çok güzel
Cevap sahibi1 ayYani hoşuma gidiyor oraya gittiğim zaman gayet de eğleniyorum. Ama şu da var ki hani ben Deniz olduğum yerde yaşadığım için illa ki deniz'i arıyorum 🙂
Soran1 ayHaklısın alışmışsındır
Cevap sahibi1 ayYani dediğim gibi hani insan alıştığı bir yerden kolay kolay tekrar başka bir yere adapte olamıyor ama Ankara 'nın yeri benim için çok ayrı
Soran1 ayİşte Ankara'da zaman geçirip anısı olanlarda yeri çok ayrı oluyor dimi
Cevap sahibi1 ayTabii ki öyle gerçekten dediğin gibi. Hani insanın anası oluyor ve o anıları tazelemek için illaki bir şekilde orayı tekrar görmek istiyor
Soran1 ayKesinlikle ben normalde Ankara 'yı hiç sevmiyordum sonra zaman geçirdikçe ilk hisleri burada yaşayınca sevmeye başladım
Cevap sahibi1 ayAma şu da var bak insan gerçekten bir yerde mutluysa oraya alışıyor bir şekilde. Önemli olan aslında mutlu olduğun yerde yaşayabilmek yoksa en güzel yerde olsa mutsuzsun hiçbir şekilde senin için önemi kalmıyor değil mi?
Soran1 ayEvet o da var burası beni bir şekilde mutlu ediyor ya da ben mutlulukları burada yaşadığımdan öyle geliyor
Cevap sahibi1 ayNe güzel eğer orada mutluluklar yaşadıysan mutluysan senin için dünyanın en güzel yeri orasıdır. Hani mesela ben şu anda deniz olan bir yerdeyim Evet burada dolaşmak oturmak dalgaların sesini dinlemek bana çok güzel geliyor. Belki de deniz olmayan bir yere gitsem çok mutlu olsam ben de burayı Hiç aramazdım
Soran1 ayBelki de dediğin çok doğru evet deniz aslında gerçekten çok güzel, iyi hissettiren bir şey o da ayrı güzeldir
Cevap sahibi1 ayÖyle Gerçekten öyle mesela en mutsuz olduğum kendimi en kötü hissettiğim anlarda İnan sandalyemi çekiyorum kumsalda oturuyorum ve dalgaların sesi bana terapi gibi geliyor.
Soran1 ayBen de bazen denizi çok arıyorum aslında ama yok işte...
Cevap sahibi1 ayPeki ne zamandan beri Ankara 'dasın doğma büyüme orada mısın yoksa sonra da mı geldin oraya?
Soran1 ayYok doğma büyüme değil ama baya küçük yaştan beri buradayım
Cevap sahibi1 ayAnladım O yüzden Ankara senin için vazgeçilmez oluyor tabii. Belki tatillerde Denizi olan yaylaya gitmiyor musun? Ankara 'da uzun yıllar kaldıysan zaten orasının sana bu kadar güzel gelmesi çok normal çünkü Ankara gerçekten bağımlılık yapıyor. Arkadaşlarımdan biliyorum 🙂
Soran1 ayAnkara cidden fena bağımlılık yaptı sorma ya. Tabii arada denizi olan yerlere gidiyorum ama kısa süreli çünkü sonra hemen dönesim geliyor Ankara 'ya
Cevap sahibi1 ayBen Mersin'e ilk geldiğimde İnan belki de her hafta sonu Ankara 'ya gidiyordum. Çok hoşuma gidiyordu orada zaman geçiriyordum kahvaltımı yapıyordum alışverişimi yapıyordum ve geri dönüyordum. Sanırım son iki iki buçuk aydan beri hiç gitmedim. Fakat havalar ısınsın ilk fırsatta tekrar gideceğim
Soran1 ayÖyle mii şaşırdım gerçekten. İşte bak yine çekmiş bir yerlerden sürekli gelmişsiniz. Yine gelirsiniz. Mersin'i hiç görmedim ama orası da çok güzeldir eminim
Cevap sahibi1 ayGeleceğim geleceğim en kısa zamanda tekrar Ankara 'yı görmeye geleceğim. Mersin gerçekten çok güzeldir görülmeye değer. Gezilecek yeri o kadar çok ki mutlaka gelip de görmelisin bence
Soran1 ayBir ara bakmıştım gezilecek yerlerine cidden gezmeye değecek çok yer var bir gün mutlaka göreceğim orayı daç
Cevap sahibi1 ayEvet gezilecek yeri bayağı çok. 15 seneden beri burada yaşıyorum İnan hala gezip de görmediğim yerler var. Çok güzel keşfedilmemiş koylar var
Soran1 ayOrasının da havası başkadır tabii. Gezilecek yerlerin çok olması iyi özellikle gezmeyi seven biri için
Cevap sahibi1 ayEvet buranın havası çok başka. Mesela ben buraları sonbahar ve ilkbaharda daha çok seviyorum. Tam böyle geçiş döneminde hava çok güzel oluyor. Ben gezmeyi çok sevdiğim için bana çok iyi geliyor. Ama dediğim gibi Mersin Evet Denizli güzel her tarafı güzel Ankara 'yı daha çok özledim
Soran1 ayEvet aksi halde yazın da çok sıcak olur.
Bence size en kısa zamanda Ankara yolu görünüyor özleminizi giderinn
Cevap sahibi1 ayÖyle öyle Gerçekten öyle. Zaten mersin'den arabayla çok uzak da değil. Bazen günübirlik bile geliyordum ama bu sefer kalırım diye düşünüyorum. Siz de kanca mutlaka en kısa zamanda Mersin'e gelin görün 🙏
Soran1 ayArabayla kısa sürüyorsa daha da güzel hem yol tadı da başka olur
Bakalım ben de ayarlayınca görmek gelmek istiyorum mutlaka 🙏🏻
Cevap sahibi1 ayArabayla Gerçekten çok güzel oluyor ve ben araba yolculuklarını çok seviyorum. Sırf bunun için kendime 2 tane termos aldım birisinde kahve var diğeri de çay var. Yolda giderken eğlenceli oluyor. Müziğimi açıyorum çayımı da içiyorum kahvemi de içiyorum 🙂 Bu arada yolculuk yapmayı sever misiniz?
Soran1 ayÇok mantıklı bir şey yapmışsınız gerçekten iki termosla. Yolculuk yapmayı severim evet iyi geliyor
Cevap sahibi1 ayGerçekten iyi geliyor. Hani şöyle değişik yerler görmek, camı açıp O havada özgürlüğü hissetmek, müziğin eşliğinde o yolun tadına varmak. Gerçekten çok güzel bir duygu
Cevap sahibi1 ayMesela bilmiyorum siz gördünüz mü Ben nevşehir'e de çok gittim orayı da çok seviyorum
Soran1 ayZaten yaşarken de hep bir yoldayız, yolculuk etmek de bunu hatırlatıyor insana. Kesinlikle
Cevap sahibi1 ayGerçekten çok güzel söylediniz hayat da bizim için bir yol ve yaşadığımız her şey aslında o yolda karşılaştığımız şey. Acısıyla tatlısıyla bu yolda yürümeye devam ediyoruz bu yolda yürümeye devam ediyoruz
Soran1 ayAynen öyle... Her gün başka şeyler görmeye devam ederek
Cevap sahibi1 ayHayatı dolu dolu yaşamak lazım. Evet bazen üzülüyoruz Evet bazen hoşumuza gitmeyen şeyler oluyor ama hayat her şeye rağmen bir şekilde devam ediyor. Gideceğimiz o yolda daha ne güzellikler göreceğiz kim bilir..
Soran1 ayÖyle. Sanki her şey her gün şu an ya da bugünden ibaret gibi düşünmemek lazım, hakkını verebilmek lazım yaşamanın
Cevap sahibi1 ayGerçekten düşüncenizden dolayı sizi tebrik ederim. Bugün olumsuzsa belki de yarın çok güzel şeyler göreceğiz. Maalesef geçmişte yaşamaya devam ediyor çoğu insan geçmişten ders alıp geleceğe odaklansak aslında her şey bizim için çok daha güzel olacak. Çok sevdiğim bir laf vardı Her sabah güneş doğar Yeter ki perdeler açık olsun diye
Soran1 ayTeşekkür ederim
Güzel lafmış. Perdeleri kapatmayı da açmayı da biz tercih ediyoruz, ne yapıyorsak kendi kendimize ve kendi tercihlerimiz sonucunda yaşıyoruz. Aslında her şey, hepsi elimizde
Cevap sahibi1 ayİşte elimizde olan şeylerin kıymetini bilmeliyiz bazen öyle anlar gelir ki hiçbir şey bizim elimizde olmaz ve kendi dışımızda gelişir. Dediğim gibi Her günün benim için ayrı bir önemi var. Sabahları uyandığımda okuluma mutlu bir şekilde gidiyorsam gözümü mutlu bir şekilde açıyorsam dünyanın en şanslı insanı benim. Bazen küçük şeylerden mutlu olmak gerekir
Soran1 ayAynen öyle her şeyi kontrol edemiyoruz. Çok güzel gerçekten böyle düşünmek hayatı da yaşamımızı da kolaylaştırır
Cevap sahibi1 ayAslında pozitif kalmayı başardığımız zaman bazı olumsuzluklarin bizi etkilemediğini fark edebiliyoruz. Ve ben şuna çok inanıyorum negatif olduğumuz zaman gerçekten hayatta da negatif şeyleri çekiyoruz. Şöyle örnek vereyim mesela bugün günüm çok pozitif geçti okulda da öğrencilerimle sohbet etti konuştuk Her şey çok güzeldi pozitif pozitifliği getirdi işte akşam sitede Siz gibi bir insanla tanıştım.
Soran1 ayHer şey enerjilerle ilgili. Ne verirsen onu almaya ne alırsan da onu vermeye devam ediyorsun
Cevap sahibi1 ayAynen öyle katılıyorum size. Hani insan aslında kendinde ne iyi geliyorsa onu yapmadı bence fırsat buldukça tabii. Ben mesela gezmeyi yeni yerler görmeyi çok severim ve bu beni olumlu anlamda o kadar güzel etkiliyor ki.
Soran1 ayİnsanın kendisini tanıma meselesi biraz da, dediğiniz gibi herkes kendini keşfedip ne iyi geliyorsa yaparak hayatını yaşamalı
Cevap sahibi1 ayHayatı kendimize kolaylaştıran da zorlaştıran da aslında biz. Bu arada yanlış anlamazsınız bir şeyi merak ettim düşünceniz kendinizi ifade edişiniz çok güzel Özel değilse ne işle meşgulsünüz?
Soran1 ayKesinlikle
Çok teşekkür ederim gerçekten... Ben daha çok yazmayı ve okumayı seviyorum belki de bununla ilgilidir ifade tarzım.
Cevap sahibi1 ayEvet bu çok belli kendinizi ifade edişiniz kurduğunuz cümleler hayata bakış açınız gerçekten çok güzel. Bu sitede Siz gibi insanları görmek bu şekilde seviyeli sohbet etmek mutlu etti beni
Cevap sahibi1 ayYolunuz düşerse Umarım bir gün Mersin'e mutlaka beklerim 🙏
Soran1 ayBen de aynısını sizin için düşünüyorum çok mutlu ve memnun oldum... Öğrencileriniz şanslı.
Teşekkür ederim
Cevap sahibi1 ayTeşekkür ederim güzel üslubunuz benim nezaketiniz için. Gerçekten çok incesiniz 🙏
Soran1 ayİyi geceler diliyorum...🙏🏻
Cevap sahibi1 ayTeşekkür ediyorum İyi geceler 🙏
Yazları gidiyorum bana köy gibi geliyo seviyorum
05 Yorumla
Soran1 ayNasıl köy gibi gelir ya
Soran1 ayHaklısın djsjsj
Soran1 ayEvet yaa
1 aySadece Anıtkabir kısmını çok seviyorum. Memur kenti
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ankara 'ya dair bir sevgim yok
02 Yorumla
Soran1 ay:(((
1 ay@Subayyyy51 seviyon mu abi
05 Yorumla
Soran1 ayOo askerler
- 1 ay
Şaşırdın mı
Soran1 ayBiraz
- 1 ay
Belli😀
- 1 ay
Seviyorum
sevmiyorum, trafik lanet
01 Yorumla
Soran1 ayHerkes buraya geldi trafik coştu
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayOrada değilim ama seviyorum
00 Yorumla
1 ayHic gitmedim bilmiyorum efenim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 aySeverim
02 Yorumla
Soran1 aySüper
- 1 ay
🙏🏻
1 ayIlk. zamanlar. guzeldi
024 Yorumla
Soran1 ayŞimdi kalabalık baya
- 1 ay
Hsngi ilcrdesin?
Soran1 ayÇankaya
- 1 ay
Keçiörenden selam olsun
Soran1 ayİkisi de en kalabalık yerleri ksjs
- 1 ay
maalesef. Neyse ki işim homeoffice. de trafik derdim yok
Soran1 ayNe mesleğin
- 1 ay
Yazılım Mühendisiyim
Soran1 ayO zaman şanslısın gerçekten evet
Ben de birkaç gün önce Estergon kalesine geldim jsksj- 1 ay
Özbek softasına mutlaka uğra bayılırsın
Soran1 ayOraya gidemedim işte sadece etrafında dolaştım
- 1 ay
Hiim. Bir dahakine diyelim o halde
Soran1 ayEvett
- 1 ay
Sabah koşuya çikacsğim erken kalkmam gerek. Konuşmak istersen dm atabilirsin. Tatlı rüyalar
Soran1 ayKoşuya nereye çıkıyorsun
Tamam teşekkür ederim sana da- 1 ay
Nursultan nazarbayev parkında oluyorum genelde her sabah 5 dr
Soran1 aySabah 5 mi helal olsun be
- 1 ay
5 ile 06.30 arasi sonra soguk duş. Insani zinde tutan tek aktivite
Soran1 ayHep yapmak istediğim ama bir türlü yapamadığım o aktivite
- 1 ay
Cocukluktan gelen bir aliskanlik bendekisi annem rus babam türk. Rusyadada yapardık soğuk göle girmeyi.
Soran1 ayAa soğuk iklim insanısın demek anladım sana kolaydır tabii
- 1 ay
Bilmem kaç milyar insan içinde seninle benim sohbet edebilmem de bir mucize. mesaj atarsan konuşmamiz gereken çok ortak konu var anlaşılan
Soran1 ayÖyle mi diyorsun
- 1 ay
Uzaya uydu firlstmişlar. bu uygulama icat edilmiş ve yetmemiş sende üye olma geregi duymuşsun bende. Oda yetmemiş bir soruda denk gelmişiz. Hadi onuda geçtim sohbet ssygi cercevesinde ilerlemiş. Bu kadar tesaduf sence bir dm yi hak etmiyor mu? ;)
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
1 ayÇok seviyorum
01 Yorumla
Soran1 aySüper
- Aile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı.
1 ayCoooook sen
06 Yorumla
Soran1 ayBen de çok
- 1 ay
Ne güzel ya
Soran1 ayEvet
- 1 ay
İstersen yaz
Soran1 ayNeden
- 1 ay
Sohbet
- Aile & Toplum konusunda 437 cevap paylaştı.
1 ayÇok seviyorum
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 765 cevap paylaştı.
1 ayevet
00 Yorumla
1 aybaşkent olması dışında bi anlamı yok
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 493 cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 ayÇok seviyorum
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 941 cevap paylaştı. Severim
00 Yorumla
1 aySeviyoruz mecbur
02 Yorumla
Soran1 ayHahahah
- 1 ay
İstanbul'da misn
1 aySen seviyor musun
02 Yorumla
Soran1 ayÇok
- 1 ay
Hmm neresinden
1 ayE tabi
00 Yorumlasevmem
00 Yorumla
1 ayÇok 😂
00 YorumlaÇok kararsızım
00 YorumlaÇok severim hemde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayGüzel.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ankara’yla ilişki biraz karakter meselesi bence 😊 Ben doğa insanıyım, bu yüzden Muğla’yı daha çok seviyorum ama Ankara’nın sakinliği ve düzenini de hep sevmişimdir 🏙️ Soğuk havası zorlayıcı olabiliyor ama kültürel etkinlikler, konserler, tiyatrolar çok keyifli 🎭 Eğer arkadaş çevren iyiyse Ankara daha da güzelleşiyor 💛