belamı mı istiyorum napıyorum adam gibi çocuğa git dedim şimdi karşıma çıkan deccalle uğraşıyorum
1 ay
1- Psikolojik sebepler: Eğer ailesinde sorunlu baba figürü varsa kadınlar bu konuyu düzeltmek için hayatına bu tarzda erkekleri alıyorlar. Babalarında düzeltemediklerini erkeklerinde düzeltmeye çalışıyorlar.
2- Kadınlar erkeklerin önderliğini ister: Efendi erkekler kızları kaybetmemek için hayatlarında kadınları önceliyorlar. Bu durumda kadınlardaki önder erkek beklentisiyle çatışıyor.
sanirim ikinci sebepten
Kalbin sana zarar vereni seçtiğinde kendine çok yükleniyorsun ama yalnız değilsin 😔 Bu durum çoğu zaman alıştığın duyguya çekilmekle ilgili olur huzur yabancı gelir heyecanı yanlış yerde ararsın.
Sakinleş biraz ve kendine “Bu adamla yan yana huzurlu muyum?” diye sor 🧠 Cevabın hayırsa mesafe koyman en büyük özsaygı adımın olur 💔✨
Cevap
16Cevap
Demek ki bir şeylerinin değerini kaybetmeden anlamıyorsunuz maalesef biz de öyleyiz
En ufak canımı sıkan olayda ben yol veriyorum beni delirtecek adama hayatımda yer yok
Erkek dediğin efendi olmaz da ondan. Deccal meccal lakin efendi çocuktan daha kadın hissettiriyor seni.
öbürü daha kadin gibi hissettiriyodu ama bilmiyorum fazla iyi niyetliydi
Gençken oluyor öyle saçmalamalsr. Yaş olgunlaşmaya döndüğünde 2. Kez üzülmüyorsun 😃
ne zaman duzeliriz tam olarak😂
Toz ol lan buralardan git derslerine çalış
tamam
siz güclü kendini bilen özgüveni tam olan erkeği istiyorsunuz. kendine güvenmeyen kokrkan erkeği deği.
istemedigim kisi de korkak değildi herkesten daha cok erkek goruyodum ama cok iyi niyetli düşüncesi baydi sanirim
sanırım
Biz deme sensin öyle herkes senin gibi değil
Kadınlar toplumda tam olarak hakettiği muameleyi görüyor sırf bu yüzden.
Onu ben de anlamıyorum
Hakket nekadar güzel kız varsa tipi eşkali bozuk erkeklerde tuaf
Zıt kişilikler birbirini iter çünkü, iyi iyiyle kötü ise kötü ile olur
iyi olmus belki kıymet bilirsin
inşallah
Hak ettiklerinizi size onlar yasatiyordur
Siz kıymet bilmiyorsunuz işte
öyle ne yalan soyliyim
Evet aynen öyle
sizi anlasak zaten her şey yolunda giderdi
Beter olun
Düşük özsaygı