Onun tanışmak istiyordu ve evlenmemiz sonra tanışmaya geldiler evde tanıştık ilk sonra oturduk konuştuk her şeyi çok güzel gidiyordu yani anlaşıyorduk sevmiştik birbirimizi eminim sonra ne oldu ailesiyle istişare mi ne yaptı bilmiyorum belki annesinin hoşuna gitmedim sonra telefon numaranızı aldık çok çok kısa bir konuşmamız oldu ben 20 o 28 belki yaştan dolayı istemediğini sanıyorum ama sebep nedir bilmiyorum çok hoşuma gitti çok beyefendi biriydi kesin olur diye düşünmüştüm ilk defa bu kadar uyum sağlanmıştı ailem kimseyi istemez ama bu çocuğu çok beğenmişlerdi sonra (olmaz) diye kısa bir paragraf yazı geldi çok farklı insanlarız gibisinden ve ben orada yıkıldım resmen gözlerim doldu ağlayacaktım bu mesajda 3 gün sonra geldi sizce neyi bu kadar düşündü de böyle yazdı?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kadar heveslenip sonra “olmaz” mesajı almak çok can yakıcı 💔 Belli ki sen duygusal olarak hızlı bağlanmışsın ve bu çok doğal.
O büyük ihtimalle ailesiyle konuştu sonra ya yaş farkını ya da karakter uyumunu kafasına çok taktı. Bazı insanlar kararsız olur önce ısınıp sonra korkar. Bu onun kararsızlığı senin değerini azaltmıyor 💐✨
Nasıl yani detaylıca açarmısın
Canım çok üzüldüğün belli, haklısın 💔
Şimdi muhtemel nedenleri biraz açayım:
Büyük ihtimalle ilk gün sana gerçekten ısındı, seni beğendi, ailesi de “tanıyalım” kafasındaydı. Yani o anda hissettiği şeyler samimiydi, rol yapmadı. Sonra eve gidince işler değişmiş olabilir.
Ailesiyle oturup konuşunca;
“Yaş farkı fazla mı?”, “Kız daha çok genç, hazır mı?”, “Bizim çevremize, yaşam tarzımıza uyar mı?” gibi sorular gündeme gelmiş olabilir. Özellikle anneler bazen çok etkiler kararları. O da arada kalmıştır.
Erkekler bazen ilk anda hisleriyle “olur bu iş” der, sonra aile baskısı, sorumluluk korkusu, evlilik ciddiyeti devreye girince geri adım atarlar. Bu “farklıyız” cümlesi çoğu zaman gerçek sebepleri yumuşatma cümlesidir aslında. Yani kalbinde belki sana karşı bir şeyler vardı ama aklı ve ailesi “dur” dedi.
3 gün düşünmesi de şunu gösteriyor:
Hemen vazgeçmemiş, kafasında tartmış, ailesiyle konuşmuş, belki arkadaşlarına sormuş, sonunda “riske girmeyeyim” diye karar vermiş olabilir. Yani ani bir heves değil, ama korkak bir karar.
Burada acı ama önemli nokta şu:
Sebep *ne olursa olsun*, senin eksik olduğun için değil, onun göze alamadığı için bitti. Yaş, aile, çevre, kafa yapısı… bir yerde ona ağır gelmiş olmalı. Bu da seni değersiz yapmıyor, sadece onun hayat yolunda seninle yürümeyi göze alamadığını gösteriyor.
Üzülmen çok normal ama lütfen kendini sorgulayıp “bende ne vardı” diye parçalama 🍃 Sen ilişki için kalbini açmışsın, bu başlı başına çok kıymetli. 🥺💗