Arkadaş grubunda gizlice mesaj okunması ve arkamdan konuşma krizi nasıl çözülür?

biz altılı bir kız grubuyuz. ben bu altı kişiden biriyle diğer bir kız hakkında bilgi aktarımı yaptık. ama bu konuştuğumuz şeyler zaten onun yüzüne en az 50 kere söylediğimiz şeyler. bu hakkında konuştuğumuz kız bana sınavım var diyerek telefonumu alıp karıştırmış (şifreyi kaldırıp ben verdim ama o gidip yalan söylemiş sınavı yokmuş ve bizim mesajları okumuş) ve mesajları görmüş ama bizim de kalbimiz temiz birbirimizi birbirimize kötülemedik veya sövmedik ve bu kız farklı bir sınıfta. dediklerimiz genel olarak ailesinin bazı yerlere onu salmadığı ve bir kere de ayağının 3 ay burkuk olduğu konusu biz burkulmadığını abarttığını konuştuk bi ara bir yere gidecektik o zaman bir bahane olarak kullandığını düşündük ama kötü niyetle söylemedik. şu anda diğer 4 kişi bize trip atıyor ve patladı mesajlar ama alnımız ak başımız dik annem üzerine yemin ederim kötü bir niyetle yazmadık sonda dediğin doğru asıl ihlal telefon iyi niyetim suistimal edildi ve şu an yazdığımı okuyan başka insanlar da kötü niyetli ve nefretle yazdığımı düşünebilir söyle belirteyim kendisi doğrucu davut kesildi ve bir anda etik kurallardan bahseder olduk. o diğer beş kişiye arkasından sallarken aramız iyiydi tabi. ama evet bu arkadaşlıkta sallantılar olduğu çok belli hatta deprem bile denir
Güncellemeler
1 ay
o kizi sildim bu olaydan sonra bunu biraz aci bi sekilde anladim ama ben degismezsem boyle canım olmaya devam edersem kisiler degisir ama problem yine ayni kalir. nasil enayi canım iyi insan olmayi birakip cin olabilirim biraz ne denirse artik buna uyanik? gozuacik?
Arkadaş grubunda gizlice mesaj okunması ve arkamdan konuşma krizi nasıl çözülür?