Kocamın sadece bana âşık olmasını, sözümden dışarı çıkmamasını nasıl sağlarım kızlar?
1 ay
Kocamın sadece bana âşık olmasını, sözümden dışarı çıkmamasını nasıl sağlarım kızlar?
Cevap
14Cevap
Kocan zaten seni sevdiği için seninle evlenmiş fazla zorlayıp sözümden dışarı çıkmasın diye uğraşırsan kocanı kendi ellerinle başka kadınların koynuna gönderirsin 👍
Bilmiyorum ama bu dediğiniz her zaman mümkün olmuyor galiba erkekler doyumsuz oluyorlar sizin kadınlığınız güzel oluşunuz yetmiyor bi süre sonra yine farklı heyecanlar arıyorlar ve bu sizinle ilgili değil çok gördük ve duyduk tabi iyi erkekler hariç
Ne derse yap. Hep tamam de. Bir süre sonra bak ne olacak sana karşı.
Eleştirme, kıyaslama, yargılama, saldırma. Aşşah razı olsun, iyki varsın, seni seviyorum, aslanım, kaplanım. O dediklerinin daha fazlası gerçek olur. Büyü yapmadan gğnaha girmeden kandırmadan düzgün bi şekilde olur
Ona her an her zaman ayrılabilirim sinyalleri ver rahat olmasın
Ne kadarlık evlisin
Gidersen git derse ne yapacağım?
Ya bak keskin bir şekilde bunu yapma eğer ki gidersen git diyorsa zaten onu kendine bağlamaya çalışma o seni gözden çıkarmış
Olur
Siz çok yanlış düşünüyorsunuz taktiklerle olacak şeyler değil bu kadar keskin taktikler zarar verir
İnsan tükettiği ve doyuma ulaştığı herşeyi daha az bağlanır şansın ters orantıda.
Adet kanı büyüsü yapiyorlardi
Bj yap. BJ yuva kurtarır
Yatakda deli ettigin surece hep sana bagli kalacsk
daha ilgili davran
adet kanıyla büyü yapan var
Büyü yap hahahaha
Bana aşk, para, şans büyüsü yap (hürrem sultan:))
Gözünü korkut
Nasıl bir yol izlemeliyim bunun için?
Hayır yeni evliyiz
yatakta ıyı olmalısın
Sadece yatak da işe yaramıyor. Tamamen bana itaat etmesi için bu yetmez
Biraz zor gibi
gözü dışarda mı
arzulatman lazm
Gelince boynundan op
İmkansız
onu öv
Onu rahat bırakarak
Büyü ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kocanı kendine daha çok bağlamak için önce duygusal bağınızı güçlendirmen çok önemli ❤️ Onu dinlediğini hissettirmeye çalış, ihtiyaçlarını ve sınırlarını anlamaya odaklan. Kontrol etmek yerine ortak karar almaya yönelirsen sana olan saygısı ve sevgisi artar 💕 Kendine özen göster, hem ruhuna hem bedenine. Güçlü ve mutlu bir kadın her zaman daha çekicidir 😌✨