Anneler gününde eşimin ve kayınvalidemin tavırları beni bu kadar incitmek zorunda mıydı?

Dün anneler günüydü geçen sene de aynı döngüyü yaşamıştım. Evliyim 2.5 yaşında kızım var yeni eve taşıdığımız ve yerleşemediğimiz için kaynanamda kalıyoruz. Anneler günü sabahı eşim kızımla yanımıza geldi Günaydın dedi ve hadi kızım gel babaannenin anneler gününü kutlayalım dedi ve 1 haftadır anneme ne alsak anneme bir şey bakmadın mı deyip durdu. Hani ben de anneyim ya bu çocuğun da annesi benim ve dibindeyim önce benim mi bir anneler günümü kutlasaydın dedim. Sonra kızım anneni öp falan dedi. Kahvaltıya görümcem eşi ve 2 çocuğu gelecekti kaynanam hazırlığını yaptı ve masa düzeni aynen şöyle oldu görümcemin 13 yaşındaki kızı 2.5 yaşındaki kızı ve ben aynı sehpaya masaya birleştirilmiş ben sehpa da yiyeceğim eşim masada yanında 15 yaşındaki yeğeni görümcem eşi ve kaynanam. Benim çocuğum zaten öyle yemek yiyen bir çocuk değil masada yemeği 1 saat kalır gider gelir yer. Bu masa düzeni beni çok incitti tabii çocuğa yedirmeye çalıştım ama ben çay dışında bir lokma ağzıma atmadım lavaboya gittim hüngür hüngür ağladım uzun süre kalınca eşim gelip iyi misin diye sordu çok öfkeli bir ses tonuyla iyiyim dedim gitti akşama kadar hiçbir şey yemedim neden yemedin demedin neye kırıldın demedi bir de üstüne maça gitti akşam yemeğinde yemek ye dedi yemiyorum dedim bir güzel yemeğini yedi çekirdeğini aldı ve maçını izlemeye devam etti ama bu süre zarfında ben odada sürekli ağlıyorum hiçbir şey yemedim ve annesinin evindeyiz

Anneler gününde eşimin ve kayınvalidemin tavırları beni bu kadar incitmek zorunda mıydı?