Her uyandığımda sosyal medyaya bakıyorum mutlaka bir cinayet haberi oluyor, her gün bu ne ya
1 ay
Her uyandığımda sosyal medyaya bakıyorum mutlaka bir cinayet haberi oluyor, her gün bu ne ya
Bundan dolayı Almanyaya taşındım. bir mimar olarak ayda 500 bin tl bile verseler yaşamak için asla gelmem. Ülkemi seviyorum lakin yönetimi çok kötü bir taraf çok zenginken bir taraf açlıkla fakirlikle bankayla uğraşır olmuş adalet kavramı zayıflamış zengin mafya ile bir olmuş ezdikçe eziyor böylelikle insanların psikolojisi de bozulmuş oluyor. Bundan dolayı sosyal çürüme ülkedeki etnik kökenler ile bağlı değil bilakis siyasilerin ve bazı kesimlerin ırkçı tavırlarıyla çıkmış bir hastalık olduğunu düşünüyorum.
Yatarak maaş alan ve tapan, biat eden tayfa hemen sana "beğenmiyorsan git" diyecektir; bıktık yahu bu basit, sığ yaklaşımlarından bu kayırılmış boş tayfanın 🤢🤮 Gerçekler ortada, biz laflara mı icra edilenlere mi inanacağız? Elbette ki gerçekten olana bitene
Hayal aleminde yaşıyorlar ülkede can güvenligi bile yok Allah korusun bir şey olduğunda kendilerine veya çocuklarına adalet ve ne kötü ülke diye çırpınacaklarına eminim.
Bu kadar çok kötü haber görmek ruhunu çok yoruyor haklısın 🥺 Her güne cinayetle, kavga haberiyle başlamak insanda umutsuzluk ve güvensizlik yaratıyor.
Mutlu olan var mı dersen bence var ama çoğu insan da seninle aynı duyguda. Biraz haber detoksu yapmayı deneyebilirsin 🧘♀️ Doğaya çıkmak, sevdiğin insanlarla vakit geçirmek sana iyi gelebilir 🌿💚
Cevap
11Cevap
Kimse mutlu değildir mutlaka. Cinayetler en çok Latin Amerika ve benzeri ülkelerde işleniyor o ülkelerdeki TV haberlerinde daha fazladır cinayet.
Türkiye'de yaralama ve darp oranları daha fazla.
2 yildir haber okumuyorum. Cok nadir takip ederim gundemi. Işimi yapar parami kazanir geçerim. Hobilerim var kendime ait onlari yaptigim surece mutluyum
Kaç ülke gördün dünyada neler oluyor sadece Türkiye'de değil
Ülke görmedim ama araştırıyorum sana da tavsiye ederim amca
Nerede araştırıyorsun yavrucum Avrupa'da düzenli katliam haberleri var örneğin senin araştırdığın merci yi merak ettim
Amca ben hiçbir yerde olmuyor demiyorum ki Türkiye'ye nazaran daha az oluyor İzlandayı araştır. amca nerden araştırmış olabilirim tabiki internetten haber yapan birçok site var ve hepsinden tek tek teyit ediyorum
Türkiye ye nazaran daha az mı
Buna çok güldüm
Ufaklık
Sen az daha büyü
Teşekkürler amca
Teşekkürler amca.
Kumda oyna
😂 sana da mezarda başarılar dayı
Cahil olduğun orada yazana inanmandan ve herkesin kendi hayatını yaşadığını bilmemenden belli asalkkk cahil benim yüz senin otuz yıl ömrün varsa
Sen önce yazmayı öğren sonra konuşursun cahilllik dersi vereceğine Türkçe öğren
Ho oooşt
Üsluba bak ya yazık sana dayı mezarda melekler yerine yılanlarla muhatap olursun artık hadi güle güle
Ho ooooooooşt
He
H oooo oşt
Düzenin bir yerinden faydalananlar mutlu, hayatında İstanbul’un dışına çıkmamış insanlar Avrupa bizi kıskanıyor diyor.
Aynen küresel barış endeksinde 150. Sırada olan ülkeyi kiskaniyorlar.
Sosyal medya kullanmayı azalt. Özellikle X olumsuz haberleri çok gösterir.
Ülkede yaşamak çok zor ama Türkiye sınırları içerisinde olduğum için çok mutluyum ben
Neyden mutlusun mesela
Mutlu olmak için Balide yaşamak lazım
yani paran vrsa heryerde yasarsn
Asla değilim
boş ver sana bir şey olmasın gülüm
Bakma sende
Aynen bir tek burada oluyor başka diyarlarda yok
İzlanda ve Finlandiya da var. Mı bu kadar aç araştır sığ düşüncelerin genişlesin
İyi ki 3 ülke biliyorsunuz sen de aç araştır İngiltere ABD Fransa Brezilyaya bak Türkiye en güvenli ülkeler sıralamasında bayaa üstlerde
Arkadaşım o ülkelerin güvenilir olmadığını bende biliyorum ben genelleme yapmadım. aynen baya 94. Sırada
Kaynak atsana 94 müş 😂
152 hatta en son 94 falandı
Çok komikmiş savaşın içindeki ki Ukrayna bile bizden güvenli yani hadi gidelim 😂😂😂😂😂
Ukrayna 150. sırada.150. sırada ülkeye gidiyorsan zaten s*alaksındır dostum bu durumda kendine gülmen gerekir
Türkiye 151 de sen çok akıllısın kapa çeneni ve beğenmiyorsan bin uçağa git kimse seni zorla tutmuyor
G*erizekalı 151 de olan ülkeyi ne diye savunuyorsun beynin yok mu yarın bir gün başına bir şey geldiğinde görürüm ben senin vatan aşkını. Sana mı soracağım nereye gideceğimi varoş herif
Yav sg insan gibi konuşmayı öğren kuş beyinli hakaret etmeyi marifet sanan bir canım cehennemin dbine kadar yolun var
Oğlum hakaret eden sensin boş yapma hadi yallah
Kolay kolay kimseye hakaret etmem ama sizin gibi pslikler insanı bu hâle getiriyor defolp gitseniz ülke daha güzel bir yer olacak
Konuşma ln
Bak güzel kardeşim ben sana hakaret falan etmedim kendin bana KAP'a. ceneni şizofren misin 😂 sen konuşma boş ağızlı 😂 hadi uzaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?