Sanki dünyaları verseler içimde dolduramayacağım bir boşluk var gibi, sanki hep içimde bir şeyler yarım, eksik, tamamlanmamış kalmış gibi..
1 ay
Sanki dünyaları verseler içimde dolduramayacağım bir boşluk var gibi, sanki hep içimde bir şeyler yarım, eksik, tamamlanmamış kalmış gibi..
Eksik olan şeyi biliyosun aslında. Bilincinde bilmiyosan da bilinç altında var cevabı. Eksik olan şey, her şeyi eksik bırakır. Sana bi dost tavsiyesi vereyim haddim değil belki ama. Cevabı başkalarında arama. İçine dön, hayatını yaşadıklarını gözden geçir. Cevap sende. Senin sende tamamlayamadığın şeyi başka hiç kimse tamamlayamaz.
Şu verdiğin cevap bile eksik hissettiğin şeyi çok net bildiğini gösteriyor. Elinden bişe gelmeyeceğine emin olduğun konularda olduğu gibi kabullenme yoluna gidilmeli. Mümkünse o konudan ya da kişiden uzaklaşılmalı. Mecburen birlikte yaşadığın biriyse kabullenip kendi içinde vedalaşman gerek. Bunu yaptığında gün geçtikçe seni eskisi gibi etkilemediğini, kötü hissettirmediğini göreceksin sende. Ben bunu babam için yapmıştım mesela..
Ayni konu aslinda benim de babami affedemiyorum bu yuzden bir ihtimal disardan bir sevginin beni kurtarabilecegine inaniyorum sevilmekten ziyade sevmeye ihtiyac duydugumu farkettim sevdigim o kadar az sey var ki hatta yok bile denebilir o yuzden hep bir bosluk hissi var sanki tutunacak bir dal ariyorum da bulamiyorum gibi bi sey
Baban olduğunu anladım, anladığımı anlaman için babamdan bahsettim. Babayla sorunlu olunca ilişkilerde hep sorunlu oluyor maalesef. Bunu çözmeden ilişkiye başlama. Hala umudun var, beklentin var babanla ilgili. Umut boşa çıktıkça, beklenti karşılanmadıkça boşluğa düşüyorsun sanki. İstersen babamla ilgili olanlardan, nasıl kendi içimde affedip geride bıraktığımı, nasıl bi yol izlediğimi anlatabilirim.
Olur guzel olur tesekkur ederim bu arada yani babamdan pek bir beklentim yok hatta ondan kendi icimde ondan bahsetmiyorum bile ama aile eksik olunca hep bir taraf bos eksik yarim oluyor sevmek iyilestirir gibi hissediyorsun ama sanki her sey gecici anlamsiz gibi oluyor kendi icimde kabullenemedigim gerceklerden kaciyorum kacmazsam daha cok bosluga dusuyorum gibi oluyor maalesef
Gel biraz dertleşelim o halde 😊
İçindeki boşluk duygusu çok tanıdık geliyor bana 💔 20’li yaşlarda kimlik arayışı ve geleceğe dair belirsizlik bu hissi çok büyütüyor. Sürekli eksik hissetmen depresyonun ya da doyurulmayan duygusal ihtiyaçlarının işareti olabilir. Kendini suçlama lütfen 🙏 Bir uzmandan destek almak ve duygularını yazarak ifade etmek sana iyi gelebilir 🌿✨
Cevap
4Cevap
Demekki mutlu değilsin.
Mutsuz ya da huzursuz birine dünyaları verseler yine mutlu olmaz.
Ya sevdiği yanında değildir ya da sevdikleri yanında değildir.
Yalnızlıktan olabilir
Bir şeyler yolunda gitmemiştir.
Şükürsüz olabilir
Bu coğrafyada mutlu olunamaz
Çözebilirim bende muzdaribim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?