36-40 yaş arası erkeklerin hemen evlenelim ısrarı normal mi, yoksa red cevabını anlamıyorlar mı?

24 yaşındayım annemin arkadaşının kardeşi zorla elime telefonunu verdi oğluyla konuşturacakmış ben de ayıp olmasın dedim konuştum yaşıtım sanıyorum iki dk konuşup kusura bakmayın beklenmedik oldu ne için konuştuğumuzu bilmiyorum deyip kapattım ben de sanıyorum ki benimle yaşıt yaşını sordum annesi başladı benim oğlum ayda 100 bin para alıyor yaşına başına bakma arabası var seni yaşatırız demeye. 36 yaşındaymış adamı gördüm 42’den aşağı değil yalan söylüyorlar ben de tabii kavga çıkardım kadını evden kovdum oğlu da bana yazıyor benimle evlen hayatını yaşarsın diye sanki Miami’de villası bankada milyon dolarları var 40 yaşında adam bir zahmet alsın kendine araba yani ben bu yaşımda o maaşı alıyorum. Hemen evlenelim diyor bir de yahu sen beni görüp beğenmişsin benim yaşını tipini beğenme hakkım yok mu

36-40 yaş arası erkeklerin hemen evlenelim ısrarı normal mi, yoksa red cevabını anlamıyorlar mı?