Hanım hanımcık kapalı kızlar dururken hem ailesine de daha uygun
1 ay
Hanım hanımcık kapalı kızlar dururken hem ailesine de daha uygun
Bunu “saçma” gibi görmek biraz dışarıdan bakınca kolay geliyor ama işin içinde genelde aile tercihi değil, kişinin kendi seçimi oluyor. İnsan evleneceği kişiyi sadece ailesine göre seçmiyor, kendi hayatına uyumuna, karakterine ve çekimine bakıyor.
Aile muhafazakâr olabilir ama yetişkin bireyler kendi hayatlarında farklı seçimler yapabiliyor. Açık ya da dövmeli olmak da otomatik olarak “uyumsuz” demek değil.
Bu durum sadece sana saçma geliyor çünkü kafandaki “uyumlu eş” kalıbı çok dar 😊
İnsanlar büyüdükçe ailesinden farklı zevkler ve değerler geliştirebiliyor. Ailen muhafazakar olabilir ama kalbin bambaşka birine çekilebilir.
Dövmeli ya da açık olmak karakteri belirlemiyor. Saygı sevgi uyum oldukça evlilik yürüyor ❤️💫
Cevap
20Cevap
Niye saçma olsun yavrum.
Ailesinin meşrebi ile birey meşrebi uyuşmak zorunda mı? Dindar adamın inançsız birey, Ataputçunun müslüman çocuğu... Bunlar olabilir hayatta.
Hani kapalı kızlara baskı baskı falan diyorsunuz ya bence bunlarda baskıdan artık orspu kızları seviyor muhafazakar kızlardan nefret ediyorlar ailelerinden dolayı bana böyle geldi
Kimse kimseye baskı yapmıyor
Bunlar çöp ruhlu tiplerin boş lakırtıları
Kim çöp ruhlu
Yaş aralığın doğru mu peki senin
o hanım hanımcık kapalı kız dediğin demek ki adamı tahrik etmiyor ki bunda da geripsenecek bişey yok keza o türbanın amacı zaten helali olmayan erkek beğenmesin değil mi?
Sacma degil ailesi muhafazakar diye kendi bile muhafakar olmak zorunda degil niye evlenecegi kadin muhafakar olsun?
Ailesi öyle olabilrde erkek de öyle olacak değil ya sonuçta ailesi evlenmiyo çocuk evleniyo
Çok saçma işte niye açık onlar da baskıdan herhalde orspu arıyorlar
Kız mini etekli falan orspu tabi ne olacak oğlanın annesi kapalı buda bacak meme ortada dolaşıyor
Ben kapalıyım
Orspu olmakla açık giyinmek farklı şeylerdir güzel kapalısın peki peçe örtüyo musun ya da hiç kıyafetini giyinirken vücuduna yapışan bir şey giymiyo musun birde ayrıcs anneannemde görürdüm arada bu gündüz programlarında falan kocasını aldatıp başkaısna kaçanlar niyeyse hep kapalı oluyo o napıcaz
Fetih olarak görüyorlar, onları alıp kendileri gibi yapıyorlar ve çocuklarında kendileri gibi yapıyorlar
Erko diyen hitap eden bir canlının gözümde zerre kadar değeri olamaz...
Çokta umrumdaydı
Aynı senin de kimsenin umurunda olmayıp burada ilgi diye takla attığın gibi
Kimsenin ilgisi de umrumda değil
Belli oluyor erkekler neden onları bakıyor diye debelenen ben değilim sensin soruda. Bu üslupla daha çok takla atarsın o ayrı da
Şaşırdığım için
Kapalı kızlar da dövmeli erkeklerle evleniyor smxjxkdjd
Öyle erkeklerle evlenilir de kızlar sıkıntı
Hshsjsjssjsjshhs erkekler de sıkıntı bacım
Kızlar daha sıkıntı ama erkeğin annesi bacısı falan açıksa zaten hiç olmaz ama dövmeliyse olur
Ben kapalı hanım hanımcık bi kız bulsam piyasadan çekilirim zaten jskajssms
Herkes öyle diyor ama bir süre zaman geçirdikten sonra sıkılıyorsunuz çünkü erkekler cinsellik istiyor ve kapalı kadınların çoğu kabul etmiyor
Cinsellik yadırganamayan bir gerçek istemek doğal ama bunu haram boyutunda istemem helal boyutunda isterim nişan evlilik sonrası karimin tadini çıkarmak varken diğer boyut kullanmak olur gerçekçi olalım
Bence evlenmeden önce demek istedim zaten evlenmeden istiyorlar
*bende
Valla o kişilere tekmeyi basin ben bakirim mesela korudum kendisini koruyan kapalı bir kız istiyorum mesela o yuzden önemli benim icin
Tekme atıyoruz da karşımıza hep öyle erkekler çıkıyor başlarda sanki o da muhafazakarmış böyle şeylere dikkat ediyormuş gibi rol yapuyor güvenimizi kazandıktan sonra da bu konulara başlıyor tabi saf olanlar da yiyor
Evlenecez zaten ha şimdi yaşadık ha sonra gibisinden
Ya o biraz hormonlardan kaynaklı olabilir de surekli uyarmanıza rağmen devam etmesi sıkıntı zaten başlı başına problem kızı da erkeği de kendini koruması gerekiyor bunun sanalı gerçeği fark etmiyor umarım yalan söylemeyen bi kapalı hanım hanımcık biri ile denk gelirim de piyasadan çekilirim zkzjssks
Hakkında hayırlısı
Hepimiz için diyelim
benim ailemde böyle oldugu icin bende kapalı ile evlencem herhalde ama ben zaten kendimde istiyorum kapalı olmasını kıskanclık var biraz bende
Dövme olunca hanım hanımcık olmuyor mu
Hayır
Çok şekilci olmamak lazım
Ailesine gelin mi alıyor kendisine eş mi?
Dövme olunca karaktersiz mi oluyor
Gönül bu ota da konar boka da demişler yavrım
İsteyen istediği ile evlenebilir
Ailesi mi kızla evleniyor
aksiyon arıyorlar
Sevmiştir evlenmiştir normal
Hanım hanımcık gibi görünüp dağılan cok
Açıklara ne denmeli o zaman
Cahillik iste
Neden saçma olsun
Hanım hanımcıklar beni bulsa bi
Pis yalancılar
Gayet ciddiyim
Napacan eğlenip ortada mi bırakacan
Evleneceğim ne eğlenmesi
Aynen aynen
İnanma sen
Eğlenip ortada bırakıyorsunuz
Çok şükür kimseye öyle bişey yapmadım şimdiye kadar
He bundan sonra yapacaksın yani
Yaş 26 olmuş evlenirim bu saatten sonra da ahlakıma ters o hareket. Ama belli birisi senin canını iyi sıkmış anlaşılan
Kimse canımı sıkamaz ama görüyorum ayrıca son beğenen sen misin
Kaçıncı sırada beğendiğimi ben bilemem 😂
Yani beğendin mi demek istedim
Evet
Ma. L oldıklarından.
Gönül işte
Para belkide
Bulsam evlencem
Kapalı
Tercih
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?