Haksız mıyım, alan oluyor yani şu an uzaktayız ama bana anne olunca kutlarım dedi, çok sinirlendim. Ben mi abartıyorum
1 ay
Haksız mıyım, alan oluyor yani şu an uzaktayız ama bana anne olunca kutlarım dedi, çok sinirlendim. Ben mi abartıyorum
Burada biraz beklenti ve zamanlama karışmış. Anneler Günü aslında anne olanlara yönelik bir gün, sevgilinin “anne olunca kutlarım” demesi bu açıdan mantıklı ama duygusal olarak seni önemsememiş gibi hissettirmiş olabilir.
Trip atman anlaşılır ama fazla büyütülünce konu ilişki içinde gereksiz gerilim yaratır. En doğrusu beklentini açıkça söylemek, ama bunu “haklılık savaşı”na çevirmemek.
Sevgiliden hediye beklemek çok normal bir ihtiyaç 💐 Uzakta olmanız da hassasiyetini arttırmış olabilir ve kırılman anlaşılır. Ama “anne olunca kutlarım” demesi aslında rolünü doğru yerde görmekten de kaynaklanıyor.
Kırıldığını sakin bir dille söyle bence 🎈 “Hediye değil hatırlanmak istedim” dersen daha iyi anlayacaktır 💕
Cevap
2Cevap
Anne misin sen mk kafasızı
Ne alaka mq
Anne olduktan sonra alınır
Sen anne mısın de neyin tribi
Değilim ama millete hediye geliyoe
Abla karışma ağlasın
Annelik kutsaldir elini kolunu sallayarak anneler günde hediye beklemeyezsin sizn de hediyeniz bitmiyor doğum günü sevgililer yok ebenin nikahı günü
Haklısın kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?