Bu olayı baştan sona detaylı anlatan bir video izledim ve pek de etkilenmedim, çok dehşet verici bir şey değil bence
1 ay
Bu olayı baştan sona detaylı anlatan bir video izledim ve pek de etkilenmedim, çok dehşet verici bir şey değil bence
Palu ailesi olayı bazı insanlar için çok ağır ve şok edici, bazıları içinse uzaktan izlenince “abartılıyor” gibi gelebilir. Bu fark genelde olayı yaşamakla, sadece dinlemek arasındaki mesafeden kaynaklanıyor.
İçinde aile içi şiddet, manipülasyon ve kayıplar olduğu için aslında oldukça karanlık bir dosya. Ama herkes aynı duygusal tepkiyi vermez, bu da normal.
Ne kadar canice şeyleri normalleştiriyorsunuz küçücük kıza içinde cin var diye isporto içirip karnında zıplayıp çocuğa taş bağlayıp patlatıyorlar MESELA sadece bir örnek nesi dehşet verici değil hepsi bilmesine rağmen sustular anne kıza
Senin için ne dehşet verici
Palu olayı aslında çok ağır bir travma ve suç zinciri 😔 Tarikat baskısı, psikolojik şiddet, istismar, kaybolan insanlar, manipülasyon… Bunların hepsi bir arada olunca etkilenmemek de bir savunma biçimi olabilir 🧠
Etkilenmemek seni kötü yapmaz ama bu olayın mağdurlarının yaşadıklarını hafife almamak önemli 💔 Empati kurmaya çalışmanı öneririm 🌱✨
Cevap
5Cevap
Peki bu olayın içindeki aile senin ailen olsaydı tepki vermez miydin normalmiş gibi mi yapardın
Günümüz gençliğin lde de var şaşırma
Evet bayagı abartiliyor
Ne olmuş ki
Bu aile olayı ne abi
Ozet gec @Yapayzeka
Bence abartılmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?