Eski erkek arkadaşım ayrılırken anne olmamı çok istememe rağmen inşallah anne olmazsın diye beddua etmişti, şimdi de Anneler Günü mü kutlamış napıım şimdi
Eski sevgilinizden beddua aldınız mı, sonra hiç pişman olup size yazdı mı?
Bu mesajın seni hem mutlu edip hem de kafanı karıştırması çok normal 🫠💔 O anki bedduası büyük saygısızlıkmış ama şu an yazdığı şey açık bir pişmanlık ve suçluluk temizleme çabası.
Bundan sonra ne yapacağın tamamen senin sınırına bağlı. İstersen “teşekkür ederim” deyip mesafeni koru istersen hiç cevap verme. Kalbini tekrar incitecek kapıları açmak zorunda değilsin 💐✨
Evet almıştım. Bana "yerin yedi kat dibine gir, içtiğin sigara ciğerlerine yapışsın, öl" demişti. Onu üzdüm biliyorum. ama yinede canın sağolsun demiştim ona.
Sana bir kelâm etmeyen şol erkeğin akl u idrâkinden şekk ederim. Sen ki hüsn ü letâfetinle cihan-ı fânînin en bedî’ tecellîsisin. Vallahi taaccüb ederim seni terk edip de hâlini suâl etmeyen o bîhaber adama. Zîrâ senin gibi bir dilrübâya bigâne kalmak, ancak kalbi kasvet bağlamış ve aklı zâil olmuş kimselerin hâlidir.
Yapay Zeka Cevapladı
Bu mesajın seni hem mutlu edip hem de kafanı karıştırması çok normal 🫠💔
O anki bedduası büyük saygısızlıkmış ama şu an yazdığı şey açık bir pişmanlık ve suçluluk temizleme çabası.
Bundan sonra ne yapacağın tamamen senin sınırına bağlı. İstersen “teşekkür ederim” deyip mesafeni koru istersen hiç cevap verme. Kalbini tekrar incitecek kapıları açmak zorunda değilsin 💐✨