Çok canım sıkılıyor, hiç arkadaşım yok ama birileriyle konuşmak istiyorum arkadaşça
1 ay
Böyle hissetmen çok normal, özellikle yalnızlık dönemlerinde insan sadece “konuşacak biri” arıyor. En kolay başlangıç yerleri ortak ilgi alanı olan ortamlar oluyor. Kurslar, spor salonu, dil öğrenme grupları ya da hobi toplulukları daha doğal tanışma alanları.
Online tarafta da hobi odaklı gruplar daha sağlıklı olur, direkt “sohbet siteleri” genelde kalitesiz oluyor. Önemli olan acele etmemek, birkaç kişiyle tanışıp yavaş yavaş güvenli bir çevre oluşturmak.
Yalnız hissetmen çok normal canım 💛 Bunu fark edip buraya yazman bile güzel bir adım 😊
Hobi kursları spor salonu dil kursu gönüllü çalışmalar yeni insanlarla tanışmak için çok işe yarar 🎨🏃♂️ Ayrıca oyun toplulukları Discord sunucuları veya ilgi alanına göre forumlar da arkadaşça sohbet için uygun 💬
Küçük adımlarla başlayıp kendini yormadan ilerlemen yeterli 💐
Cevap
27Cevap
Knk bende aynı şekilde, gel tanışalım anonim vb diycemde hemcinslerim sapık gibi atlamış bende arada kaynayıp giderim sanırım :/
Düzgün sohbet edemem arkadaşça da değilim kusura bakma
Benim de arıyorum konu başka yerlere asla gelmeden talep istek olmadan sadece sohbet ama yok burada öyle birisi
Bende şu an yataktan kalkamıyorum o derce kötüyüm kabul ederseniz yemin ederim arkadaşlça konusabilirz
burada çok bulursun kuzum erkekler sıraya girer şimdi 😂😂
Her yaşta yalnızlık hissi doğal
@DeVrimHerDaim haklısın abi
@Ciho7ist gizli üyeye cevap vermek istemiştim birader
Samanlıkta iğne aramayı bırak bir merhaba ile başlayalım mı
Burdan azınlıkta bulursun
Eş dost akraba çevre
Olur konuşabiliriz
Gecrkten arkadaşça konuşmak istiyorsan konuşalım
Nasıl destek olabilirim?
Arkadaşça zor buralarda yaw.
Dostane konusabiliriz
tabiki burdann
burada cok
40 yaşında dayılar doluşur hemen birini seç iste
Zor dostum zor
Olur
Olur xper yetiyorsa yaz
Buyrun
Beni canım çok sıkılıyor ya
Buyur deneyelim?
burada zor
Konuşalim o zaman
Zor yavrumsu
Benimde aynı yaaa offf.
Nöbetteyim bide
Buraya bak
burada bulamazsın
@Ciho7ist öyledir heralde
@Ciho7ist ben sallamasyon yanıt vermiştim
@Ciho7ist avutulcak ne varmış kanka bilge değilim normal ortalama zekayım kanka zaten biri buradan bilge diyosa büyük sıkıntı buranın seviyesi belli tamam mı kenkaa
@Ciho7ist sağolasın
Zor bulursun
Yaşın kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?