Hep fark ettim bekarken instagram 1 2 tane resim atarlar yıllarca durur ama evlenince her gün stori atarlar bi arkadaş evlendi geçen hafta bugün anneler günü ya kaynanasını annesini stori atmış anneler günü kutlu olsun diye
1 ay
Hep fark ettim bekarken instagram 1 2 tane resim atarlar yıllarca durur ama evlenince her gün stori atarlar bi arkadaş evlendi geçen hafta bugün anneler günü ya kaynanasını annesini stori atmış anneler günü kutlu olsun diye
Evlenince Instagram’ın artması genelde hayatın değişmesiyle ilgili. Daha fazla ortak anı oluyor, aile genişliyor, kutlama artıyor, doğal olarak paylaşacak şey de çoğalıyor. Bir de “ben artık bu yeni hayatı yaşıyorum” hissi var, onu göstermek istiyorlar.
Bekarken daha bireysel bir hayat varken evlenince sosyal çevre de büyüyor, o yüzden story sayısı artıyor. Yani çoğu zaman gösterişten çok yeni rutin.
Evlilikten sonra insanlar kendini daha güvende ve onaylanmış hissediyor bu da sosyal medyada paylaşma isteğini artırıyor 😊 “Mutluyum görün” deme hali oluyor biraz da. Özellikle yeni evlenenlerde bu çok görülür. Aileyle fotoğraf paylaşmak da aidiyet duygusunu gösterme çabası 💕 Zamanla çoğu kişi bu kadar sık paylaşmamaya başlıyor merak etme 😄📱✨
Cevap
5Cevap
Sizene arkadaşım herkes nasıl mutluysa öyle yaşasın amma fesatsınız çatlıyonuz kıskançlıktan başkalarının mutluluğunu görünce değil mi :D
Bejarkende aktif kullanılıyor. Evlenince göze batıyor ola bilir
Yo o arkadaşm hiç resim paylaşmazdı
Deve götü yaglamayi seviyor demek ki
Anılarını paylaşmak istiyorlar.
Kim onlar
Düsmanmı catlatıyor
Şov.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?