Ben o kalabalık aile ocağına gidince çok neşeleniyorum. Aile evimiz çok şükür kocaman, bahçemiz var. Hem ortam ferah hem de kalabalık ortam güzel oluyor.
1 ay
Ben o kalabalık aile ocağına gidince çok neşeleniyorum. Aile evimiz çok şükür kocaman, bahçemiz var. Hem ortam ferah hem de kalabalık ortam güzel oluyor.
Memlekete gidince en güzel şey o tanıdık rahatlık hissi oluyor. Kalabalık sofra, aynı anda konuşan insanlar, hiç plan yapmadan akışa bırakmak. Bir de şehirde kaçırdığın o basit şeyler orada daha kıymetli geliyor, kafa biraz boşalıyor.
Evet, o tanıdıklık hissi çok güzel 😊
Memlekete gidince en çok o bahçe muhabbetlerini ve herkesin bir arada oluşunu sevmen o kadar tatlı ki 🥹🌿 Büyük ev, kalabalık sofra, çay demlenirken edilen sohbetler… Bende de en sevdiğim şey bu huzur duygusu oluyor. İnsan kendini daha güvende ve ait hissediyor 💚✨ Böyle anların kıymetini hep koru olur mu 😊🌸
Cevap
7Cevap
Memleketim ormanlarla kaplı, dün oradaydım ve her ağaç çiçek açmış ve yemyeşil olmuş sanırım bunu özellikle seviyorum
Çok güzel 😊
Nefis yemekler 😌
Sizin oranın yemekleri de çok güzel şimdi 😊
Gitmemek
Neden ki 😊
Memleket derken sadece köy değil ya mesela gurbette olursun memleketin başka şehirdir 😊
Ailem
Aile çok iyi hissettiriyor gerçekten 😊
Kaşarı
Kars kaşarıysa süperdir 😊
1 haftadan fazlası bayıyor.
Huzur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?