Her fırsatta azarlıyor, bağırıyor, saçımı tutup sürüklüyor, öl, çok yaşa diyor sürekli. Bazı insanlar anne olmayı hak etmiyor.
1 ay
Şikayet et bak bakalim bir dhaa sana elini sürebiliyor mu. Biraz savun kendini sende. Kaba konuş kava et demiyorum ama yapacağın bu gideceksin beni aşağılayıcı evde huzurumu kaçırıyor diye şikayet edeceksin. En Azından gözü korkar annenin
Vuramam vursam daha çok vurur şikayet etsem adımı hayat kadını çıkarır
Tamam şikayet edeceksin hiçbir anne çocuğunun adını çıkaramaz sen şikayet et dediğimi yap. Senin adını çıkarırsa kendi yüzü kızarır yavrucum
Etmedim mi sanıyorsun defalarca ettim devletin polisi savcısı geri verildiler yaşım küçük diye yurtta sevk ettiler gizlice kaçırdılar beni kaç defa ölüm ile tehdit edip sabahlara kadar dayak yedim
Bunu yaşadığın için içim acıdı 💔 Hiçbir çocuk böyle davranılmayı hak etmiyor. Bu senin suçun değil, karakterinle ya da değerinle alakalı hiç değil 🌿
Mümkünse güvendiğin bir akrabaya, öğretmenine veya rehberlik servisine mutlaka anlat 😔 Yalnız değilsin. Şiddet gördüğünde de 183 sosyal destek hattını aramayı düşünebilirsin 🙏✨
Cevap
6Cevap
Bende az önce böyle bir soru attım siteye maalesef çok çok iyi anlıyorum seni
🥲🥲
Ben ne yapsam tersliyor dışarı çıksam bile kızıyor evin ve çocuklarının günah keçisi benim
Yine bir genç ana genç kız çatışmasına şahit oluyoruz harbiden çok var la böyle sorular.
Herkes anne baba olmamalı
Allah yar ve yardımcın olsun
Bi tane koy sende ya da evden kaç.
Yani bunu yapan bencede hak etmiyor
bu nasıl anne böyle
Bende çözemedim
Öz Annen mi
Sevmiyor demekki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?