20 yaşındayım hayat keyifsiz, boş, saçma gelmeye başladı, hiçbir şeyden keyif almıyorum zaten evden bile çıkmıyorum param yok
1 ay
Aynı ben ya ama param olsa da çıkmıyorum ben hicbiseyden ciddi anlamda zevk alamıyorum yaptığım tek şey evde oturup bos bos telefona bakmak elimi yüzümü yıkamak bile bir işkence haftada 1 zor bela banyo yapıyorum asla bir işte çalışamıyorum okulu bıraktım. Zaten olup gideceğiz anlamsız geliyor bisey yapmak umudum yok hevesim yok cok kotu durum seni en iyi ben anlıyorum
Ben çalışıyordum bıraktım eve geri alıştım hergün stres depresyon
Sen mesela en fazla ne kadar calisabiliyorsun ben 1 ayı zor bitiriyorum direkt sıkılıyorum soğuyorum istifa veriyorum sende de boyle mi
1 buçuk ayda kovuldum şimdi başka işe gitmeye utanıyorum
Niye kovuldun geç gidiyorsun ve suratın asık diye mi
Kendimi vermiyormuşum dikkatim dağınıkmış komilik diye girdim her işi yaptırdılar
Başka işe girmeye utanıyorum işte sonum hiç iyi değil
Neden utanıyorsun kovuldun diye mi? Yeni gireceğin iste ne bilsinler kovuldugunu
Sen kaç yaşındasın ki nerde yaşıyorsun
20
İnstagramın var mı
😂😂
Hayir.
Telefon numaran
Sıkıldğımızda dertleşirdik
?
Hayatın anlamsız gelmesi depresyon belirtisi olabilir 🖤 Bunu yaşadığın için çok yalnız hissediyor olabilirsin ama tek değilsin. 20 yaş büyük bir kırılma yaşıdır 💫
Gücün yettiği kadar küçük adımlar at. Her gün 10 dakikalık yürüyüş bile ruhuna iyi gelir 🚶♂️
Ücretsiz psikolojik destek hatlarını ve üniversite psikolojik danışma birimlerini mutlaka araştır 🌿💬
Cevap
5Cevap
Oğluşum daha 20 yaşındasın pipin bile kalkmıyordur
Her dakka kalkıyor
😂
İşe girmek lazım ya bende senin gibiyim
Sen nerden buluyon parayı
Çalışıyon mu yani yanlış anlama
Yok ailem den
Haftalık mı veriyorlar ne kadar veriyorlar
Para yok gıda sadece
Çalışmak istemiyorum param olsun istiyorum parada yok
İntihar eşiğindeyim
😂
Dur len daha yolun başındasın. Ne gördün daha
Ben bunu 20 yıldır yaşıyorum
Sonumuz karanlık gardaşım walla
Öyle mi diyorsun
Ben bi de 24 yaşındayım
Ben 20
Biliyorum demişsin kardeşim
Herkes öyle reis
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?