Soruyu özellikle 40-45 yaş üzerindeki tecrübeli abilerin, ablaların cevaplamasını istiyorum.
1 ay
Bakireliğini koru, cinsellik yaşama, en fazla sxtng yap ama ötesi olmasın. Şimdi rahatlık ve özgürlük hoşuna gidiyor ama evlenmek isteyeceğin, mutlu olacağın kişi hormonlarınla tanıştıkların olmayacak. Yoksa burada "sevdiğinizin geçmişini önemser misiniz" tarzı sorular sormak zorunda kalırsın, onları yaşamanın verdiği huzursuzlukla
En çok şunu söylerdim: Kendi hayatının direksiyonunda hep sen ol 🚗✨
Kim ne derse desin önce “Bu beni mutlu eder mi?” diye kendine sor. Eğitimine yatırım yap, ekonomik olarak ayaklarının üstünde dur, sınır koymaktan da asla çekinme. Kalbin kırılabilir ama özsaygını korursan her seferinde daha güçlü kalkarsın 💪💜
Cevap
23Cevap
kimseye güvenme rahat ve huzurlu mutlu yaşa hayatı doya doya bu dünyanın tekrarı yok ye iç gez toz tatt
Bol bol seks yap çünkü biyerden sonra istesen de yapamıycaksın. Erkeklerin ilgisi her yıl azalacak sana karşı
40 değiliz ama eğer istersen seni kötülüklerden alıkoya bir namaz kıl.
Asil bir kadın olmaya çalış derim. Bir kadına en çok asalet yakışıyor.
Kendin için, kendi mutluluğun, kendi sevdiğin, kendi hayallerin, kendi hayat tarzın, kendin kendin kendin kendin
Krndine değer ver.. kesinlikle kimseye kendinden fazla değer verme..
Hiç bir erkeğin tatlı sözüne vaatlerine vs kanma güvenme
Sakın evlenmeden kimseyle olma 25 lerinde seni çok seven biri çıkacak karşına ve geçmişin sana her baktığında yavaş yavaş senden tiksinmesine sebep olacak
Sana benden 2tavsiye
1:hicbirzaman kendini kullandirma
2:hicbir zaman kendin fazla kimseye guven me
Anne ve babnın asla sözünden çıkma yeter
Laf anlamayan üslup bilmeyene cevap verme sakin
Hayat bildiği şu an bildiğin gibi değil
hangı konuda ıstıyosun dm gel
Yaşının kıymetini bil.
Ne konuda
Neden 40 45
Tek bir doğru yok
Kimseye güvenme