Mesela anlatıyorlar, şunun şu hastalığı varmış, içimden hiç üzülme, empati duygusu yok.
1 ay
Mesela anlatıyorlar, şunun şu hastalığı varmış, içimden hiç üzülme, empati duygusu yok.
Kendini fazla seviyor olabilirsin. Hiç kimseye üzülüp tepki veremiyorsan bu duyguyu gerçek birini sevmeye başladığında anlayabilirsin. Kendine zaman ver, Birini de sevmeye çalış, bu konuda da kendine şans ver.
Bazı dönemlerde duygular donmuş gibi hissedebilir 🧊 Bu seni kötü biri yapmaz merak etme 💛 Genelde uzun süre stres yaşadığında ya da çok yorulduğunda beyin kendini korumaya alır ve empati azalır.
Kendine “Bu haber beni normalde etkiler miydi?” diye sor. Cevabın evetse duygusal uyuşma yaşıyor olabilirsin. Bir uzmanla konuşman sana çok iyi gelebilir 🧠✨
Cevap
15Cevap
boş ver takma zaten
Ezelden beri mi böyleydin yoksa sonradan mı böyle oldun?
sonradan
Hayatını analiz etmemiz lazım bu normal değil.
Eğer kötü alışkanlıkların varsa beyninin duygusal tarafı uyuştuğundan dolayı böyle olmuş olabilirsin bunu anlaman içinde kötü alışkanlıkların ne olduğunu bilmen lazım.
Birde çok kötü şeyler yaptıysan için kararmıştır üzülemiyorsundur katılaşmışsındır bu da ikinci ihtimal
Herkes de empati yapmak zorunda değil saygısızlık yoksa sorun yok
Knk sen hiçbişeye cevap vermiyosun ki @balciisudeee
Bilirim ben ne cenaze ne dugun ne namaz va herşeye ilgimi kestim
Al benden de o kadar 😀
Çok fazla olumsuz şey yaşanıyor şu hayatta
Bazen bende de oluyor
Bende
Neye uzulucen genelde kendi salklari oluyr
Vicdansız
enıyısı kral
Ölmüşsün
Neden ki