Arkadaşlar, oteldeki temizlikçi personelin yöneticisi olan hemcinsimden çok etkileniyorum aradaki çekim o kadar yüksek ki artık paylaşmak istedim. Kendisi benden yaşça büyük ve herkesin bencil, sert diye bildiği otoriter bir kadın (benim şefim değil ama aynı ortamdayız).
Her şey bir gün bana kapıyı açmasıyla başladı. Önden giderken ben de arkasındaydım dönüp kapıyı benim için tuttu ben de o an kapıyı tutma bahanesiyle elimi onun elinin üzerine koydum yani kapı koluna… O an ellerimiz birbirine temas etti ve ikimiz de ellerimizi çekmedik, o elektrik o saniye ikimizi de sardı. O günden sonra aramızda bitmek bilmeyen derin bakışmalar başladı; her karşılaştığımızda göz göze gelip kalıyoruz.
En son dayanamadım ve gözlerinin içine bakarak 'Çok güzelsin, gözlerimi sizden alamıyorum.' diyerek güzelliğine olan hayranlığımı açıkça itiraf ettim. Mutlu oldu güldü tebessüm etti utanmış bile olabilir…
Mutfakta pastaları yerleştirirken odaya geldi depoda temizlik eşyaları duruyor o yüzden personelleriyle beraber uğruyorlar ama her geldiğinde benim olduğum yöne bakıyor beni işle meşgul gördüğünde bir tabakla mutfağa geldi usulca tatlı tatlı o an onu izliyordum hayranlıkla. Sadece ikimizin olduğu o anlarda gözlerime bakıp bana o kadar tatlı, o kadar şirin mimikler yapıyor ki anlatamam. Sonra ise bir bardak bulmuş pis bir bardak onu alıp yine mutfağa yanıma geldi bak ne buldum diyerek ama aslında onun işi o değil ben pastane bölümünde çalışıyorum bir otelde onların eşyalarının durduğu odayla bizim odalar yan yana yani görüşme fırsatımız oluyor bu yüzden. Sizce bu kadar otoriter bir kadının bu tavırları hislerimin karşılıklı olduğunun net kanıtı mıdır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer