Çocuklu, yaşça büyük zengin adamdan ayrılıp genç ve yakışıklı istemek normal mi?

Adam benden 15 yaş büyük, hayatı okumakla geçmiş çingene tiplemesi bir kadınla evlenmiş öncesinde. Neden dedim, çok yalnızdım, kadını sevmiyordum, neden böyle bir hata yaptım bilmiyorum diyor. Ne zaman ben kadının konusunu açınca sinirleniyor. Madem bu kadar nefret ediyordun niye çocuk yaptın diyorum, kafam yerinde değildi diyor. Ben bu adamla 3 yıl çıktım, sonra yaşıtlarım genç, yakışıklı erkeklerle evlendiği için zoruma gitmeye başladı, çocuklu olduğu için yol verdim. Durmadan rahatsız ediyor. Neden diye soruyor, çocuğun var, rezil olurum millete dedim, dedi ki çocuğumu annesine göndereceğim, yine de ben istemiyorum, haklı değil miyim?

Güncellemeler
1 ay
Adamın hayatı okumakla geçmiş. Kendinden büyük düşük eğitimde bir kadınla evlenmiş hem de kadın çok çirkin. Hem böyle bir kadınla evlenip çocuk yapıyor hem ben çok yanlizdım psikolojikmen iyi değildim hata yaptım diyor böyle hata mı olur?
Çocuklu, yaşça büyük zengin adamdan ayrılıp genç ve yakışıklı istemek normal mi?