Teyzem beni telefonla ısrarla her gün üst üste arıyor ve konuşmak istiyor, her gün konuşuyoruz zaten, üst üste arıyor bir de ben açasıya kadar ne yapmalıyım, bunu açıkça söylesem ayıp olur, açıkçası pek müsait de olmuyorum
1 ay
Teyzem beni telefonla ısrarla her gün üst üste arıyor ve konuşmak istiyor, her gün konuşuyoruz zaten, üst üste arıyor bir de ben açasıya kadar ne yapmalıyım, bunu açıkça söylesem ayıp olur, açıkçası pek müsait de olmuyorum
Cevap
7Cevap
Açma açmak zorunda değilsin söylesen kırılır ama bunaltıyorlar
Acmasam ısrarla üst üste arıyor ben acmasam annemden ya da baskasindan falan arar
Evet
Yoğun olduğunu meşgul olduğunu söyle telefonu her zaman açma 3-4 saat sonra dönüş yap
Israrla acmadigimda üst üste arıyor diyorum her zaman meşgul olduğunu söylesem alınabilir
O şekilde söyleme de duymadım yoğundum iş yapıyorum
Evdeyken ses yarım oluyor
Zaten görünce ben sana dönerim
Bunları söylersen anlar
NASA'ya git oranın istenmeyen teyzeler ile mucadele birimine şikayet et
Telefonum bozuldu de
işe başladım patron telefona kızıyor de
Engelle ve telefonuma bir şey oldu herkes aramaya çalışıyor ama bana gelmiyor de
Konuş ne olcak ki çok mu darliyor
Evet darliyor her gün her gün
Bazen müsait değilim de geçiştir
Ne konuşuyor mesela
Sıkılıyorum her gün her gün birde akıl verip üste çıkıyor
Himmmm anlıyorum seni
Konuşacak kimsesi yoktur belki
Ha belki de başka bir amacı var
Başka bir amacı olduğunu sanmak amacı ne olabilir ki
Senin beynini yıkamak gibi
Bilmiyorum belki olabilir herşeye çok karışıyor zaten bu yüzden istemiyorum pek konuşmak
Konuşma biraz aç arayı bahane falan uydur
Alınır diye korkuyorum
Alınsın boş ver senden daha önemli değil
Bir hafta sonra unutur
Doğru haklısın
Kolay gelsin o zaman sana
Güzel bir şey bende sürekli mesajlaşıp konuşurum gece uykusu kaçınca bile yazar bana
En nefret ettiğim şey
Ben seviyorum yani teyze gibi değil arkadaş gibi mesajlaşıp konuşuruz 38 yaşında genç yaşlı değil o yüzden
Seninki genç benimki 65 yaşında kafalar uymuyor anla
Onun işi gücü dedikodu boş işler olur geçmiş olsun
Dedikodusu yok öyle ama işime çok karışıyor
Teyzeler öyle anneden çok karışır
Her gün ne anlatabilir Allah aşkına
teyzenin ne kaşıntısı varki hergn ısrarla arıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Teyzenin seni araması sevildiğini gösteriyor ama her gün üst üste aranmak gerçekten yorucu olabilir 💛 Telefonu açamadığında kendini suçlu hissetmemen çok normal 😊
Nazikçe sınır koyabilirsin. “Teyzeciğim seni çok seviyorum ama gün içinde pek müsait olmuyorum, akşamları ya da haftada birkaç gün konuşsak olur mu?” diyebilirsin 💐 Böylece hem kırmamış hem de kendini yıpratmamış olursun 🌿📱✨