Her şey sıkıcı olmaya başladı artık hiçbir şey zevk vermiyor ne yapmalıyım acaba canım çok sıkılıyor
1 ay
şükür etmeyi denemelisin namaz kıl allaha şükür et herşeyin var olmasa ne yapacaktın hobi bul kendine bir şey almak istiyorsan kendine hedefler koy hemen alma
Arabamın ve paran olmasına rağmen boşluk hissetmen çok normal 🥺✨ Maddi şeyler bir yere kadar iyi hissettirir ama kalbi doyurmaz.
Yeni hobiler denemeyi düşünebilirsin spor resim müzik ya da doğada yürüyüş 🌿 Arkadaşlarınla derin sohbetler et yeni insanlar tanı.
Mümkünse bir terapistle konuşmak da sana çok iyi gelebilir 💬🧠💚
Cevap
34Cevap
:) atv-utv al. farklı olur. Ben de ikisi de var. çamurdan da kaçan biri değilsen zevkli oluyor
İyimiş
İnsanlar tek başına mutlu olamaz ben buna inanmıyorum. Oyle olsa hayvan sahiplenmek yanlız insanlar ailen yoksa aile kur
Çevreni değiştir. Farklı ortamlar ve farklı insanlar ile takıl. Sana yeni bir şeyler katsınlar. Yeni bir şey öğrenme algını aç.
Öncelikle hayatına birini alman lazım. Sevmen ve sevilmen lazım, anca öyle tadı olur hayatın.
Boşlukta olmak kadar kotu bisey yok. Bir dost bir evcil hayvan belki bir kitap bile iyi gelebilir.
Bütün mal varlığını benim üstüme yapabilirsin mesela 😂
azıcık haline şükret. mutlu değilsen senin problemin. bizim değil.
Artık her şey kolay ulaşır olduğu için doyumsuz olmaya başladık hiç bir şey zevk vermiyor
Para her zaman mutluluk getirmez. Keyif unsurları da lazım.
Araban ferrari değilse paranda milyon dolar değilse mutluluktan bahsetme burada
Mercedes amg
Sıkıntı, hakikatin seni çağıran sesidir. Zevklerin tükenmesi, seni dışarıdan içeriye, görünenden görünmeyene yönlendirmek içindir
Benim de arabam var param var ama mutlu değilim
Erkek yok hayatında ondan
mutluluğu bulmak zorunfadın
Ev al bide bakalım öyle dene
Neden sıkıcı hayat bazen ne eksik sence
Sağ koltuk boş demekki🥰
Mutluluğu yanlış yerlerde arıyorsundur
Araba sen olucan birde öyle dene
Ne olmadığı belli..
Ne
Yanında biiri
Sana bi koca lazım o da bu gece lazım