Bunu özellikle belli bir yaş üstü, boşanmış ve bekar kadınlarda gözlemliyorum. Tur gezileri, eğlence mekanları çoğunlukla kadınlarla dolu.

Bunu özellikle belli bir yaş üstü, boşanmış ve bekar kadınlarda gözlemliyorum. Tur gezileri, eğlence mekanları çoğunlukla kadınlarla dolu.

Bunu “kadınlar böyledir” diye genellemek pek doğru değil. İnsanlar hayatın farklı dönemlerinde kendine alan açmak istiyor, kadınlar da erkekler de. Özellikle boşanma sonrası ya da yalnız kalınca sosyalleşme, nefes alma ihtiyacı artabiliyor. Tur ve geziler de bunun kolay yolu. Yani mesele cinsiyet değil, yaşam şartları ve fırsat.
Sadece kadınlar gezmeyi seviyor demek ne kadar doğru bilemedim imkanı ve maddi durumu iyi olan herkes gezmeyi sever bence bunun kadınla erkekle alakası ne? Ayrıca gezmek yeni yerler görmek Süper bir şey birsuru deneyimin oluyor yeni şeyler öğreniyorsun yarın torunlarina anlatacağın bir sürü anı biriktiriyorsun
Zamanında pinti kocaları gezdirmemiş onlarda kocayı boşayınca içlerinde kalan herşeyi yapıyorlar işte.
Bazıları var ama yemez.
Parasını yemez manasında🙄
Orta yol bulunamadığı için boşanmış oluyorlar ya zaten🙄
O yüzden en mantıklı davranış evlenmemek :))
43 senedir dinlediğine göre dinler diye düşünüyorum 😅
Halimden memnunum efenim😌
Kesinlikle 🥂
💐
Yaşayamadığı yılların telafisinin derdinde olduğu için.. Hayatı çalınmış kolay değil çünkü
Yok benimki hümanist 😅
Teşekkürler eic için 🔥❤️👠
Yıllarca ev, iş, çocuk derken kendi isteklerini hep erteleyen kadınlar özgürlük bulunca dünyayı keşfetmek istiyor 😊 Tur, gezi, eğlence onlar için nefes alma alanı oluyor. Yalnız kalmaktan çok sıkılmaktan korkuyorlar aslında. Yeni yerler görmek hem özgüveni besliyor hem de “hayat bitti” duygusunu kırıyor 🌍✨
Cevap
10Cevap
sevdiklerinden
İlgi arsizi oldukları için ilgi arıyorlar yeni insanlarla (erkeklerle) tanışıp
Ve erkek skorları da çok olduğu için aidiyet duygusu kalmamış sürekli farklı erkeğin ilgisini arıyorlar
Dedim ya ilgi arsizi ve sürekli yeni ilgi arayışı
Ondan bol ne var alayı A baza pussyGuard
Erkek olmama rağmen ben de gezentiyim, niye gezmeyelim ki🤭 Dünya da görüp görebileceğimiz çok yer var.
Evlenememiş olma acılarını öyle unutmaya çalışıyolar (ilk ağzıdan öğrendim)
Eee eşle yapmayınca şartlar bosaninca da kadın hayatını yaşıyor miss
Çok doğru bir tespit. Aslında o asgari zeka ve uyum dediğimiz şey, sadece zihinsel bir eşleşme değil, karşındakinin ruhundaki o dürüstlüğü ve samimiyeti fark edebilme yetisidir. Kadınların o gezme, keşfetme ve hayatın tadını çıkarma merakı da aslında bu uyumu artık sahte kalıplarda değil, hayatın kendidoğal akışında arama isteğinden geliyor. İnsan kendiyle barışık olup hayatı samimiyetle kucakladığında, zaten o aradığı kaliteyi de beraberinde getiriyor. En büyük zeka, hayatı maskesiz ve olduğu gibi yaşayabilme cesaretidir. 😊
Çok haklısınız, modern dünya maalesef maskeler arkasında yalnızlaştırdı herkesi. Ama bence asıl mesele aramakta değil, o arayış içinde dürüstlüğünü ve özünü kaybetmemekte. İnsanlar şeffaf olmaktan korktukları için bu bedeli ödüyorlar. Oysaolduğu gibi kalabilenler için hayat her zaman bir limandır. Umarım herkes, önce kendi içindeki o samimiyeti bulur ve karşısına da o ışığı taşıyabilecek mert yürekler çıkar. Gönlünüzce olsun her şey... 😊🌸
Ben hep gezmeyi sevdim 🤣 çocukluğumdan bu yana böyleyim.
Gezmek iyidir yaaa
Çünkü evde insanın ruhu çekiliyor bir süreden sonra sinirli agresif mutsuz oluyorsun. Evde oturup ne yapıcaksını zayrıca
Özel bir baskınlık yok kadınlarda. Ama gezmek güzeldir. Bunda anormal bir şey yok. Saçma sapan yerlere çekip aşağılanacak bir konu değil bence.
Yeni yerler keşfetmek güzeldir ileriki yaşlar her yeri görmek isteği daha fazla çünkü belli süre çoluk çocuk olunca rahat gezilmiyor
Yasin geregi bosanmis tur gezilerinde ve eglencelerdeki kadinlara bakman normal, ayrica kadinlar diye genelleme yapma. İşin ilginc taragfi o kadar gözlemliyorsun bari hiç biri sana bakmiyormu ya burdan sitem ettigine göre
Ömürleri ev, iş, çocuk olduğu için olabilir mi? Parasız işçi demek Kadın olmak
Düşsel anlamda bizden daha rahat yaşadıkları kesin.
Napak, evde mi oturak kadınlar olarak? 🤣
Sadece kadınlar degil erkekler gezme meraklısı
Sen götür gidiyorm gitmiyor görürsün
Var olmak kendini bu şekilde iyi hissettiriyor
Buda sorun oldu artık
Story ve durum çekip millete hava atmak için
Gezerken mutlu oluyoruz terapi gibi bir şey...
Karı ile arıyı gezdirecen derler
Gezmeden ziyade story ve gösteriş meraklısı
her kadın değil
Kim dediki sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?