Yalnız olmalarının tek sebebi tepedeki alfa erkeği sadece görüyorlar, sen onlar için sadece bir hayaletsin.
1 ay
Alfa beta saçmalığına çok inanmıyorum ama fazla ilgi gördükleri için bir çoğu mükemmel olduğu yanılgısına kapılıyor ve erkek tercihinde de şartları zorlama ve ulaşabileceği en iyiyi isteme açgözlülüğünü yapıyor bazıları. Sonuç olarak yalnız kalıyor tabi
Dostum uzun süredir yaşıyorum bu hayatı. Kendine alfa dedikçe alfa olmazsın. Ama beta dedikçe olursun senin yorumundan yola çıkarak. Ben kendi hayatımdan memnunum. Kadınlar beni tercih etmiyor diye ağlamadım hiçbir zaman. Ben kendi gerçekliğimde mutluyum. Sen de önce kendi gerçekliğinde mutluluğu ara kadınlar niye böyle demek yerine. Seni tercih ettiklerini göreceksin o şartlar altında
Kadınların yalnız olma sebebi çoğu zaman “alfa erkek” peşinde koşmaları değil Kara_Hap 😊 Birçok kadın güven arıyor saygı istiyor duygusal olgunluk bekliyor ❤️ Çevresinde bunu bulamayınca yalnız kalmayı tercih ediyor.
Senin görünmez hissetmen de çok normal 🥺 Kendini geri planda tutuyor olabilirsin. Biraz daha açık iletişim cesaret ve özgüvenle çok şey değişir 😉✨
Cevap
2Cevap
Hak ediyorlar boşuna takma burnu havada olan en kral kız görücü usulü dengesiz birisine kârı oluyor
sen bu ideolojiyle nasıl yaşıyorsun bilmiyorum
alttaki erkeklerd eonlar için hayalet sadece. bi de seçim denen bişi var tabi siz genelde istemsiz yalnız oluyorsunuz
Tercih erkek çok ama erkek yok
Şahsen kendi tercihim
Tercih meselesi
Evet ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?