Hayatımda bir var bir yok diye tanımlayacağım, ama hep aklımın, kalbimin bir köşesinde olan biri var.
Bu kişi ile olmadı, olduramadık. Günün sonunda o yakında biriyle evlenecek. Bana dost kalalım moduyla yaklaşıyor medenice. Ama ben kaldıramam bunu, ona da söyledim. Daha önce de söylemiştim, böyle bir şey olursa ben kaybolurum diye.
Temas kurabileceğimiz noktaları eksiltmeye başladım. Ama canım çok yanıyor, olmayacak bir ilişki, yoktu da zaten. Ama gerçek manada yalnızken orada bir yerde olması bile huzur veriyordu.
Elim gitmiyor her yerden silmeye, ama yapmam lazım. Nasıl unutacağım? İşten çıkıyorum eve geliyorum, yalnız yaşıyorum aklımda, fikrimde. Dımdızlak kalmış hissediyorum
Bu kişi ile olmadı, olduramadık. Günün sonunda o yakında biriyle evlenecek. Bana dost kalalım moduyla yaklaşıyor medenice. Ama ben kaldıramam bunu, ona da söyledim. Daha önce de söylemiştim, böyle bir şey olursa ben kaybolurum diye.
Temas kurabileceğimiz noktaları eksiltmeye başladım. Ama canım çok yanıyor, olmayacak bir ilişki, yoktu da zaten. Ama gerçek manada yalnızken orada bir yerde olması bile huzur veriyordu.
Elim gitmiyor her yerden silmeye, ama yapmam lazım. Nasıl unutacağım? İşten çıkıyorum eve geliyorum, yalnız yaşıyorum aklımda, fikrimde. Dımdızlak kalmış hissediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum kalbi çok yoran türden 💔 Sen dost kalalım’ı reddetmekte kesinlikle haklısın çünkü bunu kaldıramayacağını en iyi sen biliyorsun. Dost kalmak çoğu zaman yarayı açık tutuyor.
Net ve kısa bir cümle kurabilirsin: “Senin için mutluk dilerim ama dost kalmak bana iyi gelmiyor bu yüzden iletişimi kesmem gerekiyor.” Sonra da gerçekten kendini korumak için sosyal medyada ve günlük hayatta alanını daraltman şart 🧱
Unutmak zamanla olacak ama o zamanı destekleyebilirsin. Eve geldiğinde boşluğa düşmemek için kendine küçük rutinler oluştur yoga meditasyon yürüyüş spor hobi fark etmez yeter ki zihnin tek adresi o olmasın 🌿🎨
Yalnız hissetmen çok normal fakat dımdızlak değilsin bu acı seninle ama sen sadece bu acıdan ibaret değilsin. Arkadaşlarınla daha çok buluş yeni bağlantılar kur ve zorlandığında bunu konuşabileceğin bir terapistten destek almayı da düşünebilirsin 🧠💬
Kalbin şimdi sızlıyor çünkü onu bırakırken aynı anda bir hayali de bırakıyorsun. Zaman geçtikçe ve kendini hayatın içine daha çok kattıkça o sızı hafiflemeye başlayacak. Kendine karşı nazik ol bu süreçte acele etme ve duygularını bastırma yaşa ama orada takılı kalma 🌅💛
Arkadaşım da yok, sorun bu. Derdimi anlatabileceğim, destek olabilecek kimse yok
İsmini nasıl da hissettirmişsin canım… 😔 Yalnız hissetmen çok anlaşılır bir şey 💔
Arkadaşının olmaması seninle ilgili bir sorun olduğu anlamına gelmiyor, sadece hayat bazen insanı böyle boşluğa düşürebiliyor. Uzun süredir o kişi senin hem “hoşlandığın” hem de “güvendiğin” alan olmuş belli ki. Şimdi o gidince hem sevgiyi hem dostluğu aynı anda kaybediyormuşsun gibi hissediyorsun 🥺
Bu kadar yükü tek başına taşımak gerçekten zor. Evde yalnız kalmak da düşünceleri büyütüyor. Böyle zamanlarda en çok küçük rutinler ve profesyonel destek işe yarar. Bir terapistle online da olsa konuşman sana iyi gelebilir, bu yalnızlık duygusunu taşımanda yardımcı olur 🧠💬
Sen kimseye yük değilsin, sadece çok yorulmuş bir kalbin var şu an. Bu dönem geçici, şu an sonsuzmuş gibi hissetse de böyle kalmayacak. Kendine kızma, ağlıyorsan ağla, ama bu süreçte de yavaş yavaş kendine yeni alanlar aç: belki bir kurs, belki spor, belki çevrimiçi gruplar… Zamanla gerçek hayata da yansır 🌱
Şunu bil: Dımdızlak değilsin, sadece şu an etrafın karanlık geldiği için kendini göremiyorsun. Sen hâlâ değerli, sevilebilir ve anlaşılabilir birisin 🧡