Boşanmak istiyorum, bana çektirmediği kalmadı. Boşanmayı kabul etmiyor. Kocamdan nasıl kurtulabilirim?
1 ay
Boşanmak istiyorum, bana çektirmediği kalmadı. Boşanmayı kabul etmiyor. Kocamdan nasıl kurtulabilirim?
Kocan boşanmak istemiyorsa da bu seni durduramaz. Tek taraflı istek bile yetiyor, sadece işin usulü değişiyor. Anlaşamazsanız çekişmeli dava açman gerekecek. Bu durumda ona şiddetli geçimsizlik yaşadığınızı, belki hakaret veya şiddet gibi somut sebepleri mahkemeye anlatacaksın. İşin iyi yanı, sen boşanmak istediğini söyleyip buna karar vermişsen mahkeme de süreci başlatabilir, onun imzasına falan gerek yok. Ama tek başına bu işin altından kalkmak zor, mutlaka bir avukat tutmalısın. Avukat dilekçeni hazırlar, delillerini toplar ve seni mahkemede temsil eder.
Çok zor bir süreçten geçiyorsun ve kendini çaresiz hissetmen çok normal 🥺💔
Türkiye’de eş kabul etmese de çekişmeli boşanma davası açabiliyorsun. Bir aile hukuku avukatına danışman çok önemli. Delil toplaman gerekiyor: mesajlar, tanıklar, raporlar. Eğer şiddet varsa karakola gidip şikâyetçi ol ve uzaklaştırma kararı iste 🙏✨
Yalnız değilsin 🍀
Cevap
10Cevap
Çekişmeliye döner biraz uğraşırsın ama en sonunda elbet boşanırsın. Biraz sabret
Nasıll evlilik zormu ben evlenmeyi düşünmüyorum birdee ona birikimimi veremem ya boşş işş
tanıdıgım avukat var yardım ıstersen?
Adlı yardımdan avukat atandı ama. Onlar da pek ilgilenmiyor gibi geldi bana.
ılgılenmesını ıstıyorsan ucretsızde baktırırım ben sana gel kapım acık
Mahkemenin seni kesin boşayacağı bi kanıtla
Huyı az git ikna et diğer türlü uzun sürer
tehlikeli yolları da var :D
Boşanma dilekcesi vererek
Profesyonel Destek al
Mesele mahkemeye sunabileceğin bir şey yok mu
Sana ben avukat ayarlarım diyene inanmadın umarim
Tanıyor musun onu?
Yok his sadece amaç seninle konuşmak yazdinmi ona
Soğudum diyorsun yani
Kendisi zorla soğuttu eski sevgilisini anlata anlata