Benim 2 tane ilişkim oldu, ikisi de fıs çıktı, annem ikisini de biliyor. Ben Urfa'da yaşayan biriyim, annemle geçenlerde konuşurken ben Urfalı biriyle evlenmeyeceğim dedim, o da bir anda kızmaya başladı. Söyleme sebebim de şu anda Ankara 'da yaşayan bir çocukla konuşmamdı, çocuk gayet efendi, hoş, düzgün biri. Daha çocuğu anneme anlatmadım ama işte annem Urfalı olmayan biriyle asla olamazsın dedi. Ufak da bir info vereceğim, Urfa küçük bir yer, birinin soyadı verildiği zaman onların kim olduğu, nasıl bir aile olduğunu hemen tanıyorsun, anlıyorsun. Ben de Urfa'da köklü bir ailenin kızıyım, annem de beni aynen Urfa'nın asil köklü bir ailenin çocuğuyla konuşmamı istiyor. Kısacası bana "Urfalı olmayan birine seni asla vermem, tanımıyorum, etmiyorum, ucunu kuyruğunu bilmediğim bir aileye birine vermem seni" dedi ve yaklaşık 5-6 saat kavga ettik. Ben biriyle konuşmadığımı ama olursa da Urfalı olmayacağını söyledim. O da "O zaman beni sil" falan dedi. Şimdi çocukla konuşuyorum ama konuşurken tedirginim, ya ilerde ailem istemezse, çok severken ayrılmak zorunda kalırsam diye düşünüyorum ama çocuk çok hoş, hiç konuşmayı kesesim gelmiyor. Sizce ilerde ailemi ikna edebilir miyim, ne yapacağım yardım edin lütfen.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer