55-69 yaş arası dayılara ilgi duyuyorum 40 falan bile genç geliyor ilgimi çekmiyor
1 ay
55-69 yaş arası dayılara ilgi duyuyorum 40 falan bile genç geliyor ilgimi çekmiyor
Genelde bu durumun altında güven arayışı yatıyor. Yaşıtların olgunlaşmamış gelirken o dayılar hayatı görmüş, ayakları yere basan tipler oluyor. Ayrıca babayla ilgili tamamlanmamış bir duygu da olabilir, bilinçli olarak fark etmesen bile. Bir de iltifat etme biçimleri, aceleci olmamaları genç kadına kendini özel hissettiriyor. Tercihlerinde yargılanacak bir şey yok, sadece neyi beslediğine dikkat et.
Çekim duyduğun yaş aralığı seni anormal yapmaz merak etme 😊 Bazı insanlar güç, deneyim, oturmuş karakter ve güven hissine daha çok çekilir 🤍 Çocuklukta gördüğün baba figürü ya da hayatındaki rol modeller de buna etki etmiş olabilir. Kendini suçlama sadece sınırlarını ve güvenliğini koruduğundan emin ol 🧠✨
Cevap
29Cevap
40 zaten genç ama sende gerontofili var sanki
Vasiyetname okumak, mesaj okumaktan daha heyecanlı geliyordur
60 ne kızım kendine gel ne olmuş sana neyin travması bu
Gençleri halletti sıra yaslılarda yürü kızım
ben de 44 yaşındayım kızım olacak yaşta genç kızlara ilgi duyuyorum elbette 18 yaş ve üzeri.. bence tadını çıkar insanları da çok umursama
Babasız mi kaldın sen 😅
senin yaş kaç
Gencim tabiki 😄
Toplu taşımada çok zaman geçiriyorsundur
O sizin bir tercihinizdir
İlginç ilk defa duyuyorum
niye d. duklemek icin mi
83 gösteren 37 yim
Uyarsa yesillendir
Geçmiş olsun ne diyelim
70 olsa yuh derdim 69'da iyi durmuşsun.
Seni 69da durduran neydi