Çocuk bakıcısı olan, çamaşır, bulaşık yıkama, misafir ağırlayamam. Ben okuyacak bir kızım, evlenecek bir kız değil.
1 ay
Takılmalık kız halleri 30 geldin mi de koca koca diye ağlama burada bizim ülkede ayaklarım üzerin de durucam diyen kızlar başkaların kucakların da oluyor çözemedim kadın kendi ayakların da durabilmeli ama bizde bunu yapan kadın yok ahlaksız hayatını yaşamak için bu durumlara giriyor geneli ucuz
Kendini bu kadar net tanıman harika bir şey 💛 19 yaşındasın ve hayatın nasıl olmasını istemediğini biliyorsun. Bu çok değerli 👍
Evlenmek zorunda değilsin. Anne olmak zorunda da değilsin. Köle ya da hizmetçi hiç değilsin 🧡 Okuyup kendi ayakların üzerinde durmak istiyorsan bunun peşinden git.
İleride fikrin değişirse dengeli bir ilişki ve eşit bir evlilik de mümkün. Ama bugün hissettiğin buysa kendine ihanet etme. Kendi yolunu seçme hakkın her zaman var 🌿✨
Cevap
11Cevap
Muhtemelen eril bir burçsundur kova koç aslan yay olabilirsin. Bunlar dışa dönük özgürlükçü kafada oluyor anaç olmuyorlar
Hem okuyup hemde anne güzel bir eş olabılırsın dusuncelerın çok cahilce
Evlenmeyip napıcaksın nefsi duygularına nasıl karşı duracaksın
haklisin ama hayat yalniz yasanmaz ki nereye kadar
o zaman okumanı öneririrm
Böyle diyenler ilk evlenenler oluyo
insan sevince değişir
Yani? 🤣😂😂😂
Ne yani sanki doğru söylüyor genelde bunu söyleyen kadınları da iyi bilirim 😏
Şu takip kabul et çoluk çocuğu bir salamadın
En son küfür edip gittin sanane ben kimi takip ediyorum sevgilim o benim
Ondan izinsiz bişey yapamam
Sende kim oluyorsun ayrıca tanımam etmem niye kabul edeyim
Uzak durun benden
Dksksksks sevgilin mi 🤣🤣
Sahte hesap bu da
Ne
Pedefoli misin dksksk
Sanane
Ne ilgilendirir
Sende pek akıl yok gibi 🤣
Daha geçen evliğim diyordun sevgilim diyor sen 2 gün de tanıdığın insanlara sevgilim mi diyorsun 🤣
👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
He he
Neyse sonra ilğişencem senle 🙄
Yzarsın sen bana
Sevgilimden izin al
Sevgilini altıma alırım şimdi 🤣
Sünnet olmuş mu o 😁
Ona sor ya
Gizlemiyorum orada kendisi
Ne olursa olsun seviyorum onu
Aşığım
Bazen tuhafsın çok