Sizin kadar güçlü bir kadının hayatınızda olmasından korkar mısınız yoksa hoşunuza mı gider?

Sizin kadar güçlü bir kadının hayatınızda olmasından korkar mısınız yoksa hoşunuza mı gider?

2 side değil. korkarmı erkekler bence geneli icin belki biraz. onla aynı kulvarda pek olmaz. kendi ayakları üzerinde duran kadının erkeği olmak gibi bi hayale hiçbi erkek kapılmaz. ideal seneryo bu değil. bir kuş kanatlarına muhtac olmaktan sıkılmıs ve kanatsız da ucabilmeyi ogrenmiş sonra kanatlarını atmıs. bu duruma kanat ne der. yani hersey bi denge. kızı erkeklestırmek bu. yani kimseye muhtac olmamayn kız olmak durumu. erkeğine muhtac olmayan kız olmakda acık soyleyim akıllıca değil akıllı kadın"ayy canım ben yapamam ki bu sigorta işini sen yaparmısın aşkım lütfeeeeeen" der bonusları toplar. yani şu anda pohpohlan bu fikir fiiliyatta kişilerin hayatları ozelinde anlamsız. ben öyle düşünüyorum. ama reklamlarda işte cok calısıp milli valeybolcu olan özlem bilmem kimi kız gücü diye oynatmalar oluyor. yine bi dizi oyuncusu örnek veriliyor. bi yerde bi yonetici olan bi bayan işte reklamlara konu oluyor diyim. bellkii bu fiikirdesin seni de üzmeyelim:D ama hayat oyle işlemiyor. erkekler nasıl prenses erkek olunca elestiriliyorsa bence aynısı. muhtaciyetlik kadına da ayrıca yakısır bence. bunu da hani tepki verme cümlesi olarak gormemek lazım bence. bu biraz kader sans. kızsan sana asık olan olur kızamazsın. erkeksen de sozle anlasamazsan şiddet kavga olaiblir hayatında kızamazsın. bu kızlarda daha az orandadır misal. boyle yani
Muhtaç olmakla ne anlatmak istiyorsunuz.
Neden korkacakmışım.
Gerçek beklentisi ortaya çıkacağı için her şey ortaya çıkar bu şekilde.
Çünkü bu şekilde düşünenler muhtaç olduklarında erkekleri sadece parasal konulara göre tercih ettiklerini itiraf etmiş oluyorlar.
Sadece sana ihtiyacım yok anlayışı o ilişkinin başlamamasını sağlar.
Bir kadın bir adam ilişki yaşaması için ilaha muhtaç mı olmalı.
Birinin diğerine tepeden mi bakması lazım.
Aynı seviyeden bakmak diye bir şeyle beraber yaşamayı neden düşünemiyoruz.
Çünkü Evliliği aileden kaçmak için bir kurtuluş olarak görüyoruz.
Veya maddi durumları iyi olanlar (kadın veya erkek ) karşındakini ezmeyi , ezmeye çalışmayı hak sayıyor.
Ben bunu yaşadım.
Maddi durumumu göstermediğim için bana önyargılı bakan kişi.
Sonradan bazı şeyleri anladı ve pişman oldu.
Alışmışız insanların yaşantısını ulu orta yaşamasını ve göstermesine.
İnsanlar bunu göremeyince ilişki yaşadığı kişinin boş olduğu yanılgısına kapılıyorlar.
Özel hayat diye bir şeyin varlığını çoğu insan unuttu.
Asla korkmam, aksine böyle bir duruşa ancak saygı duyarım. Kendi ayakları üzerinde durabilen, duygusal ya da maddi olarak bana "muhtaç" olmayan bir kadının varlığı, benim için bir tehdit değil, bir hayranlık vesilesidir. Çünkü o kadın yanımda duruyorsa, buna mecbur olduğu için değil, gerçekten beni istediği ve sevdiği için yanımda duruyordur. Kimseye eyvallahı olmayan, kendi dünyasını kurmuş bir kadının sevgisi çok daha gerçek ve değerlidir. Bu yüzden, hayatını tek başına da yönetebilen o güçlü duruş beni korkutmak bir yana, ona olan saygımı ve bağımı daha da güçlendirir.
Kendine yeten, kimseye muhtaç olmayan bir kadın korkutucu değil; aksine güçlü ve çekici gelebilir. Bundan rahatsız olan kişi genelde karşısındakinin gücünden değil, kendi yetersizlik hissinden kaçıyordur.
Güçlü ve sana muhtaç olmayan bir kadın bence hem çok çekici hem de çok sağlıklı bir ilişki zemini yaratır 💪✨ Korkanlar genelde egosu kırılmaktan korkuyor. Dengeyi kurabilen erkek içinse bu kadın bir tehdit değil harika bir yol arkadaşıdır. Sen kendi gücünü sakın küçümseme 🔥💃
Cevap
30Cevap
Hoşuma gider tabi ki. çünkü bana muhtaç olduğu için değil beni sevdiği için yanımda olduğunu gösterir bu
Harika bir bakış açısı. Tebrik ederim.💯
Teşekkür ederim 🙏
Hayır korkmam aksine kendi adına mutlu olurum kendi ayakları üzerinde durmak önemli ama bunu kibre çeviren insana Allah akıl fikir versin çünkü gün gelir öyle bir muhtaç olur ki insanlara
Aksine benim hoşuma gider, meslek olarak hakim savcı ya da rütbeli meslekteki kadınlar çekici gelmiştir. Ama bana olan sadakati ve sevgisi eksilmediği sürece
Korkmam ya bilakis bana ihtiyacı olan kadından korkarım
Erkekler genelde güçlü kadın seviyormuş gibi gorunur ama gercekler oyle degildir
erkekler muhtaç kadın istemez, kadın onun sırtına dayanmasını ister
Korkmam. Özgüven sahibi birini severim, sınırları olan vs
Hayır tam tersi beni ben oldugum için yanımda oldugunu gösterir.
En güzeli. Birbirimizi seçtiğimizin farkında olmasını severim.
Güçlü ve zeki kadından korkulmaz, güçsüz ve cahil olandan korkulur
Elinde güç insanın karakterine iradesi karar verir biz bişi yapamayız
İstediğin gibi yönlendiremezsin yani
Bazı erkekler bunu kaldıramıyor bence
Bence de, katılıyorum.
Ben genel olarak tüm her şeyimi yapabilen hiç kimseye ihtiyaç duymayan biriyim çünkü ailemin bir çok işini erkek gibi yapmak zorunda kalarak büyüdüm şimdi hayatıma biri girecek ise benden daha güçlü donanımlı biri olmasından ziyade gerçekten bana aşkı sevgiyi hissettirecek biri olmasını isterim
İnşallah dilediğin gibi biri karşına çıkar
Teşekkür ederim seninde
Teşekkürler
Yo neden korkmayım
Bazı erkekler korkuyormuş
Korkmam. İstemem sadece.
Neden istemezsin? 😃
Var kendimce sebeplerim.
Genelde özguvensiz erkekler korkar
hayır ama dikkatli olurum
Korkmam oda insan benim gibi
Korkacak bir şey yok yeter ki beni sevsin
Korkmam saygı duyar daha çok severim
Neden korkalim ki.. bağımlı değiliz
Tam da öyle bir kadınım, çok şükür.
Kim niye korksun bundan :)
Hoşuma gider tabikide
Niye korkayım ama evliykenmi
Karın böyle bir kadın olsa diyorum işte. Nesini anlamadınız.
Birakirdim
neden korkayım
Bazı erkekler korkuyormuş
neden korkacam ki
Bazı erkekler korkarmış
İdeal ilişki olur ama ilşki fazla sürmez
Neden fazla sürmez?
Güçlü kadınların sayısı artsın amen.
Konuşmalara bakma. Çoğu korkar.
Yok hoşuma gidiyor
Korkmam
Hayır