Bi ben kaldım, daha düne kadar yumurta kıramıyordu, geçen ay düğününe gittim, çok zoruma gitti
1 ay
Bi ben kaldım, daha düne kadar yumurta kıramıyordu, geçen ay düğününe gittim, çok zoruma gitti
Bu his çok normal. Etrafın hızlanınca insan sanki kendisi geride kalmış gibi düşünüyor ama gerçek öyle değil. Herkesin zaman çizgisi farklı, dışarıdan “herkes evlendi ben kaldım” gibi görünse de kimsenin hayatı düz bir çizgi değil.
Düğün görmek özellikle tetikliyor, o kıyas duygusunu büyütüyor. Ama bu senin geç kaldığın anlamına gelmez, sadece senin hikayenin temposu farklı. Biraz sosyal medya ve çevre kıyası azalınca bu baskı da yumuşuyor.
Arkadaşlarının evlenmesi içini acıtmış belli 😔 Bu duygun çok normal. Kendini geride kalmış gibi hissetmen seni değersiz yapmaz 💔 Herkesin hayat yolu ve zamanı farklı.
Kendini geliştirmeye odaklan, sosyal çevreni canlı tut, kendini sevdiğin biriyle karşılaşma ihtimalin hâlâ çok yüksek 💕 Biraz sabır biraz da kendine şefkat göster 🙏✨
Cevap
10Cevap
Çıkar seninde karşına birisi evlenmeyi niye basariymis gibi görüyorsunuz acaba
Benimkilerde evlendi çocukları bile oldu tani bende evleniştim çocuğum olmadı ama boşandım şu an daha rahatım 😂
Evlilik bir başarı değil bence
benimde şimdi de bana baskı yapıyorlar
e seni de bi alan çıkar üzülme
Seni de derken bana kurban ol
kurban olurum tabiki
senin de vardır bekleyenin bir yerlerde
Yasin kac
Sende evlen çocuk yap
Bazı şeyler nasiptir
Bulursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?